пятница, 25 апреля 2014 г.

До уваги жителів району!

На 25 травня 2014 року Верховною Радою України призначено позачергові вибори Президента України. З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо кожного особисто уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації.
Особливо це стосується виборців, які голосуватимуть вперше (досягли 18-річчя); колишніх військовослужбовців строкової служби; громадян, що повернулися з місць позбавлення волі; громадян, які прибули із закордону і знялись з обліку в МЗС; які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто раніше.
Уточнити свої персональні дані виборці Щорського району можуть у відділі ведення Державного реєстру виборців апарату РДА за адресою: м. Щорс, вул. Леніна, 19, каб. 14. При собі необхідно обов’язково мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – ще і документ, що підтверджує ці зміни. Прийом громадян здійснюється щоденно, крім вихідних, з 8.30 год. до 16.00 год. Обідня перерва: з 13.00 до14.00 год.

Комментариев нет:

Отправить комментарий