среда, 30 апреля 2014 г.

Легка атлетика

Ще у березні стартував новий легкоатлетичний сезон. Щорські юні спортсмени відкрили його в Чернігові, на 12-хвилинному забігу, організованому клубом «Атлант В2».
Серед дітей відзначилися Олександр Салата – ІІ місце і Даша Семко – ІІІ. Вже у квітні Славутич став місцем проведення міжнародного легкоатлетичного пробігу, присвяченого пам’яті героїв-чорнобильців. На десятикілометровій дистанції Микола Куценко фінішував з другим результатом, Артем Єрмоленко – з третім. Ще через тиждень представники Щорсівщини взяли участь у відкритих змаганнях за кубок області з легкоатлетичного кросу. Забіги проводилися на відстань 1 і 3 кілометри. Вихованці нашої спортшколи посіли ІІІ загальнокомандне місце. Порадували дівчата: Яна Науменко – ІІ місцем, Даша Семко – ІІІ, Аліна Лук’янець – теж ІІІ. В активі Дениса Анищенка ІІ результат, а наш відомий земляк – Павло Олійник – не залишив жодного шансу конкурентам у збігу на 5000 метрів.
Першість області серед команд ДЮСШ (у вікових групах 1997-99 і 1999-2001 рр.н.) відбулася в Корюківці. Участь у заході взяли 9 спортшкіл. Олександр Чатов на стометрівці фінішував першим, на двохсотметрівці – другим. Також на 200 метрах ІІ і ІІІ місця посіли, відповідно, Тетяна Савенко і Оля Бойко. З третім результатом подолали 400-метрову дистанцію Дмитро Сентябрьов й Тетяна Захарченко. Яна Науменко і Микола Куценко підтвердили очікування тренерів, потрапивши до числа призерів (другі місця). Також щорські дівчата в естафетному забігу здобули умовне «срібло».
Принагідно треба згадати, що 7 травня у Чернігові має відбутися головний легкоатлетичний старт сезону, в ході якого відбиратимуть учасників подальших всеукраїнських змагань. Поміж щорських спортсменів є чимало потенційних претендентів на успіх, проте постала проблема: через брак фінансування нашій команді складно виїхати на першість. Тому керівництво ДЮСШ звертається до всіх небайдужих земляків з проханням допомогти вирішити питання компенсації транспортних витрат для команди. Адже хлопці й дівчата захищають честь рідного краю.


Комментариев нет:

Отправить комментарий