среда, 30 апреля 2014 г.

Футбол

У півфіналі змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч» (учасники – 2003 р.н.) наші хлопці у Городні перемогли господарів поля з рахунком 2 : 0, але поступилися чернігівцям (0 : 6) та семенівцям (0 : 3). А вдома грали юнаки 2002 р.н. Усі три матчі – представникам Чернігова, Чернігівського району та Семенівського – вони програли. Також у рамках першості області серед ДЮСШ щорські футболісти на виїзді зіграли в Ріпках. Старша група звела матч внічию (2 : 2), молодша виграла – 6 : 0, Хет-триком відзначився А.Аквилов.




Фінішував минулої суботи турнір з міні-футболу. У двобої за ІІІ місце зійшлися «Снов» і «Освіта». Снов’яни першими забили гол, хоча перебіг гри був доволі рівним. У другому таймі «Снов» і «Освіта» спочатку обмінялися взяттями воріт, але переможну крапку на останніх хвилинах все ж таки поставила команда снов’ян. (Гол записав до свого активу Я.Старченко, за амплуа-голкіпер). Матч між лідером – «Таймом» та «Колійником» належав до категорії статистичних, але став до певної міри інтригуючим. «Таймівці» повели з самого почату, забивши два голи, але залізничники не погодилися з роллю явних аутсайдерів й після вдалої контратаки скоротили відставання. Щоправда, на більше їх не вистачило, тож система їхньої оборони незабаром «посипалася», й вони пропустили у власні ворота ще 8 м’ячі. За схожим сценарієм розвивалися події у грі між «Зіркою» та «ВПУЛГ». Прикордонники відзначилися аж дев’ятьма голами, однак їхні конкуренти гідно оборонялися й небезпечно атакували, «відквитавши» три м’ячі.


Отже, у підсумку лаври чемпіона дісталися «Тайму» (на фото) – 14 очок (різниця забитих і пропущених м’ячів: 35-5). Друге місце в «Енергетика» - 13 очок (29-7), третє закріпила за собою «Снов» - 12 очок (17-9). У «Зірки» - четверте місце, «Освіти» - п’яте, «Колійника» - шосте, «ВПУЛГ» - сьоме. Найвлучнішим бомбардиром змагань став Євген Буштрук, кращим гравцем – Сергій Хоменко, а голкіпером - Роман Грицюк. На церемонії нагородження володарі призових місць отримали медалі та відзнаки. Зважаючи, що турнір проводився винятково завдяки громадській ініціативі та особисто зібраним коштам, спортсмени вирішили не зупинятися на досягнутому й організувати незабаром змагання на Кубок району за участю шести команд. Тобто уболівальникам буде ще одна нагода прийти на стадіон і виявити свої емоції, спостерігаючи за улюбленою грою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий