понедельник, 21 апреля 2014 г.

спорт

Футбол
Минулої суботи в Городні відбувся товариський турнір з футболу в рамках підготовки до напівфіналу на призи клубу «Шкіряний м’яч».
У ньому взяли участь вихованці Щорської ДЮСШ (тренери-викладачі М.І. Бобров, Є.О. Шиш) 2003-2004 р.н. За різницею забитих і пропущених м’ячів (у турнірі) вони посіли друге місце, поступившись городнянським суперникам, в той час як поєдинок з ними ж закінчився внічию, з рахунком 2 : 2.

Міні-футбол
Черговий тур змагань не приніс якихось несподіванок. «Енергетик» переконливо довів свою перевагу над «Колійником», «всуху» обігравши суперника з рахунком 8 : 0. Команда освітян теж відзначилася перемогою над представниками профучилища лісового господарства (5 : 1). Доволі напруженим видався матч між «Таймом» і «Снов’ю». Ще на початку зустрічі таймівці відкрили рахунок. Протягом гри їхні конкуренти робили все можливе для виправлення ситуації, однак їхні зусилля не увінчалися успіхом. Перед фінальним свистком одному зі снов’ян не пощастило переправити м’яч у порожні ворота «Енергетика», тож підсумок залишився незмінним – 1 : 0.
* * *
13 квітня у Щорсі розпочалися футбольні ігри другого кола першості області серед команд ДЮСШ. Наші спортсмени (молодша вікова група – 1999-2000 р.н., старша 1997-98 р.н.) приймали у себе однолітків з Городні. Перші (вихованці тренера-викладача Р.В. Грицюка) виграли з рахунком 3 : 1, другі (вихованці О.В. Кухаренка) зіграли внічию (рахунок 1 : 1).

Комментариев нет:

Отправить комментарий