понедельник, 14 декабря 2015 г.

ВИТЯГ З НАКАЗУ ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА ЩОРСЬКОГО РАЙОННОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ 25.11.2015 №327 Про організацію і проведення приписки громадян 1999 року народження до призовної дільниці Щорського району




На підставі ст.14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та розпорядження голови Щорської РДА від 10 листопада 2015 року №253
НАКАЗУЮ:
1. З 30 листопада 2015 року по 30 березня 2016 року провести приписку юнаків 1999 року народження до призовної дільниці Щорського району Чернігівської області.
2. Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 1999 року включно, котрі постійно або тимчасово проживають на території Щорського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.
3. Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою: м. Щорс, вул. Щорса, б. 17 в точно визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою до 30 березня 2016 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.
4. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки і забезпечити їх своєчасну явку до Щорського районного військового комісаріату.
5. Наказ довести до особового складу Щорського районного військового місаріату в частині, що стосується.
6. Контроль за виконанням наказу покладаю на себе.
І.Батюк,
військовий комісар
районного військового комісаріату

Комментариев нет:

Отправить комментарий