понедельник, 7 декабря 2015 г.

Робочий візит Анатолія Євлахова

У середу Щорс з робочим візитом відвідав депутат Верховної Ради Анатолій Євлахов. Метою його перебування стало ознайомлення з ходом ремонтно-будівельних робіт на деяких об’єктах  освітньої інфраструктури – спортшколи, міської школи №1 та музичної школи. Нагадаємо: саме Анатолій Євлахов разом з деякими депутатами групи  „Чернігівщина” цьогоріч домігся  виділення з держбюджету України 3 мільйонів гривень для соціально-економічного розвитку нашого району.




У приміщенні спортивної школи Анатолій Євлахов оглянув встановлені минулого тижня металопластикові вікна. (Принагідно зауваживши: під час монтажу  один склопакет тріснув, тож доки  фірма-підрядник не замінить його на цілий – підписувати підсумковий акт виконаних робіт не слід). Загалом же депутат сказав,  що реалізація цього проекту свідчить про зміну ситуації в країні: «Навіть попри  економічну кризу і війну держава знайшла можливість виділити кошти для розвитку дитячого спорту. Тобто люди можуть бачити, що гроші витрачаються на реальні об`єкти, а не розтягуються, як колись. Заміною вікон і покрівлі підвищується енергоефективність, економиться газ, а найголовніше – створюються комфортні умови для тренувань  юних спортсменів».
Міська школа №1, куди потім завітав парламентар, зараз трохи схожа на будівельний майданчик – там теж масштабно вставляють  металопластикові вікна. Оскільки цей навчальний  заклад є найбільшим у районі, то Анатолій  Євлахов висловив слушну думку – наступного року продовжити ремонтні роботи, модернізувавши водопровідно-каналізаційну систему і придбавши необхідне для навчальних класів обладнання,  зокрема - мультимедійну дошку.
Наступним пунктом перебування депутата стала музична школа. Гість нашого міста схвально відгукнувся про проведений там ремонт і діяльність цього закладу: „У цих стінах підростаюче покоління долучається до світу мистецтва, тут формується майбутнє нашого суспільства. Зрештою, займатися музикою  - це не на Sony-playstation грати. Тож наш обов’язок – усіляко підтримати талановиту  молодь, створивши для неї  належні умови самореалізації. Взагалі, духовий оркестр для міста - це душа будь-якого свята, це те, що об`єднує людей різних поколінь ”.
Під час перебування у Щорсі Анатолій Євлахов провів зустрічі не лише з головою райдержадміністрації Павлом Мірошниченком, міським головою Олександром Медведьовим та керівниками закладів освіти. Маючи репутацію комунікабельної людини, він однаково просто спілкувався з усіма. Поміж його співрозмовників були вчителі, тренери, бібліотекарка, завгосп. Висловлені ними побажання та зауваження допоможуть депутату краще зрозуміти ситуацію в краї й врахувати реалії в подальшій парламентській діяльності.
Олег МІРОШНИЧЕНКО, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий