понедельник, 14 декабря 2015 г.

Нагорода на форумі «Добро твоїми руками»

Чернігівщина завжди могла похвалитися щиросердними людьми, які допомагали тим, хто цього найбільш потребує. А останні два роки на плечі волонтерів лягли турботи і про військовослужбовців, які боронять країну в зоні АТО, і про їх родини. Знаходиться добре слово та матеріальна допомога і для внутрішньо переміщених осіб.
У Міжнародний день волонтера, який відзначили 5 грудня, на базі санаторію «Остреч» Менського району вітали волонтерів перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич та директор департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш.
Серед нагороджених була і представниця нашого району – медична сестра відділення переливання крові Щорської ЦРЛ Валентина Миколаївна Охременко (на знімку). Валентина Миколаївна – член правління районної організації Товариства Червоного Хреста, активний пропагандист здорового способу життя та боротьби зі СНІДом, туберкульозом серед молоді та інших верств населення. Пропагує донорський рух, надає допомогу пораненимим учасникам АТО. Брала активну участь у зборі продуктів харчування для внутрішньо переміщених осіб.

Фото Л.КРАВЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий