пятница, 18 декабря 2015 г.

Оновлюється матеріальна база

Яким був 2015-ий рік для освітянської галузі району – на конкретних фактах коротко розповідає начальник відділу освіти райдержадміністрації Т.А. Булденко.

– Окремо хотілося б згадати про зроблене для місцевої гімназії. Влітку і восени вдалося виділити майже дев’яносто тисяч гривень з районного бюджету розвитку для облаштування відкосів біля вікон основного учбового корпусу. (Річ у тім, що коли кілька років тому в навчальному закладі вставляли металопластикові конструкції, то чомусь про відкоси не подбали. А погодні умови – дощ та вітер – могли наробити чимало шпарин у прошарках монтажної піни і звести нанівець увесь теплозберігаючий ефект). Замовлення виконане силами колективу житлово-експлуатаційної дільниці. Недоліки, залишені попередніми ремонтниками, усунуті.
Під кінець нинішнього фінансового року районне керівництво також вирішило спрямувати частину наявних коштів (понад 41 тисячу гривень) на закупівлю комплекту меблів для класу хімії – великого вчительсько-презентаційного столу, п’ятнадцяти учнівських столів й тридцяти стільців, шафи і магнітної дошки. Гроші за покупку вже проплачені, незабаром замовлене привезуть до Щорса, а встановлять все у навчальному приміщенні вже, напевно, під час зимових канікул.
Таким чином цьогоріч зроблено вагомий крок в оновленні матеріальної бази гімназії. На черзі – деякі інші школи нашого краю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий