пятница, 4 декабря 2015 г.

І знову радує новинками салон „Меблі для всіх”

Завжди хочеться створювати нову сім’ю в затишному гніздечку. З милим рай і в курені? Все це, безумовно, так, але життєвий досвід показує, якщо в цьому курені будуть красиві, сучасні і зручні меблі, будь-яка споруда здаватиметься палацом. І ми допоможемо створити для вас затишні умови з самого початку життєвого шляху вашої сім’ї! Звичайно ж, кожній парі хочеться, щоб їхній будинок був затишним, красивим і сучасним. Меблі – це відмінний подарунок усім молодим сім’ям. Приємно починати сімейне життя з новенькими меблями.
Салон „Меблі для всіх” проводить особливу акцію для молодих сімей. При купівлі комплекту меблів для кухні, спальні, вітальні тощо, вам буде надана хороша знижка, і до того ж – накопичувальна. Красивий і багатий інтер’єр можна створити у своєму затишному гніздечку, але все обмежується фінансами, і, звичайно ж, фантазією молодих та їх батьків. У цьому гніздечку будуть чудово виглядати не тільки шикарне ліжко в спальні, але і м’який диван, і крісла.


Що стосується фінансів, то тут ми допоможемо. Наш салон пропонує знижки на купівлю меблів для молодят (за наявності свідоцтва про шлюб).
Інна БАТЮК, консультант салону «Меблі для всіх»

Комментариев нет:

Отправить комментарий