понедельник, 21 декабря 2015 г.

Оказії на дорогах, крадіжки і подібні сумні явища

Злодії часу даремно не втрачають й повільно, але впевнено, роблять свою чорну справу. Так, у Щорсі в ніч з 4 на 5 грудня з салону стареньких «Жигулів» хтось вкрав надувний човен
зеленого кольору марки „Колібрі”. (Власник машини необачно залишив свій автомобіль ночувати просто на вулиці, під хатою, ось і результат...) Потроху, але послідовно триває розкрадання і лісових ресурсів держави. Під хутором Журавок хтось випилював дерева у лісосмузі (та й не лише там – треба визнати).  А 7 грудня правоохоронці зупинили в Тур’ї вантажівку „Урал” з причепом, якою перевозили кругляк сосни. Документів на „товар” у водія чомусь  не знайшлося, тож довелося спрямувати машину в Щорс на територію місцевого підрозділу поліції. Можна  сподіватися, що „пошуки документів” на ліс  будуть результативними.
Сталася і оказія на дорозі – у Щорсі, в ніч з 7 на 8 грудня. На перетині вулиць Піонерська та Володарського п’яний водій „Москвича” скоїв наїзд  на мешканця міста, 1972 р.н., внаслідок чого постраждалий зазнав дрібних тілесних ушкоджень. На нетверезого учасника дорожньо-транспортної пригоди співробітники державтоінспекції склали відповідні документи, спрямувавши їх до суду. На порушника правил дорожнього руху чекає штраф.
На злочинців поскаржився і мешканець Суничного, 1963 р.н., з погреба якого вкрали консервацію та картоплю. Хоча збиток постраждалого порівняно невеличкий, якщо взяти для прикладу крадіжку 10 грудня у Щорсі. Тоді в 16-річного  хлопця на кухні гуртожитку Вищого професійного училища лісового господарства хтось поцупив дорогий мобільний телефон „Леново”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий