понедельник, 21 декабря 2015 г.

Чорнобильців вшановували, як героїв

14 грудня у Щорсі з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС було покладено квіти до Пам’ятного знаку героям Чорнобиля та хвилиною мовчання вшановано  пам’ять загиблих.

Квітневу (1986 року) ядерну катастрофу, яка сколихнула увесь світ, наші земляки не забувають.  Пам’ятають вони і шанобливо ставляться до тих, хто брав безпосередню участь у приборканні того страшного лиха, хто ціною власного життя і здоров’я боронив свою країну від  наслідків атомного вибуху. Спасибі їм за врятовані долі, ясне небо і  сонце.
До речі, представники чорнобильської спільноти району Михайло Волокушин і Віктор Єрмоленко брали участь в обласних заходах по вшануванню героїв-ліквідаторів тієї катастрофи. Віктору Єрмоленку голова обласної ради  Ігор Вдовенко вручив відзнаку та Почесну грамоту Чернігівської обласної ради за сумлінну працю, виявлений героїзм і мужність в період ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, активну громадську діяльність та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий