пятница, 22 марта 2013 г.

Найкращий читач України – 2013

Ці віршовані рядки розміщено на посвідченнях учасників конкурсу «Найкращий читач України-2013», які були вручені учням 6-7 класів шкіл району на 2-му етапі конкурсу, що відбувся 15 березня у районній бібліотеці для дітей. Серед 19 учасників змагань на кращого любителя книги – 9 представників читацького загалу сільських бібліотек-філіалів – Кучинівського, Суничненського, Новоборовицького, Тур’янського, Петрівського, Смяцького та Новомлинського. Решта – учні навчальних закладів міста.






Діти заповнювали анкети, письмово відповідали на різноманітні питання тесту «Ерудит», представляли журі для оцінки щоденники читання, які вели, хто один рік, а хто два й більше. Найцікавіше було розповісти про свою улюблену книжку лише за п’ять хвилин. І тут виявлялися таланти: оповідацькі, поетичні, співочі, образотворчі й музичні. Так що робота журі була й цікава, й нелегка. Але конкурс є конкурс і «бали» - річ невблаганна. Потрібно було визначити переможців окремо серед учнів шостого і сьомого класів.
Отже: третє місце посіли: Аліна Чулінда (6 кл., с.Кучинівка), Марія Шумська (7 кл., ЗОШ №1м.Щорс); друге – Анна Анденко (6 кл.) та Ірина Дейнеко (7 кл.), ЗОШ №1 м.Щорс. Перше місце вибороли Тетяна Купрієнко (6 кл., с.Смяч) та Анастасія Голуб (7 кл., с.Лосева Слобода, Новомлинська бібліотека-філіал).Вони й будуть представляти читацьку юнь Щорсівщини на обласному етапі конкурсу, що відбудеться під час весняних канікул в обласній бібліотеці для дітей ім.М.Островського.
І переможці, і всі конкурсанти отримали подарунки від відділу культури і туризму РДА, дирекції ЦБС, благодійної організації «Рука за руку – разом», бібліотеки для дітей та нашого письменника-земляка Миколи Максимця.
Конкурсантам і всім присутнім вболівальникам юні аматори Будинку дитячої та юнацької творчості подарували цікавий, змістовний концерт, за що були нагороджені щирими оплесками.
О.УЛЯНЕНКО,заступник
директора ЦБС по роботі з дітьми

Комментариев нет:

Отправить комментарий