понедельник, 25 марта 2013 г.

Реконструкція стадіону

Вже тривалий час трибуни районного стадіону «Колос» перебувають у жахливому стані. Поточні ремонти не дають необхідного ефекту. Такий стан не задовольняв не тільки громадян, щирих вболівальників та місцевих спортсменів,
а й районну владу. Тому у 2012 році було прийнято рішення про передачу стадіону з балансу райради ФСТ «Колос», яка є громадськофю організацією, до спільної комунальної власності району, що дає змогу використовувати кошти з місцевих бюджетів на ремонт спортивної споруди.
У лютому цього року відбулося засідання спортивного активу району за участю голів РДА, райради та міської ради, на якому, серед іншого обговорювалося і наболіле питання ремонту стадіону. Перш за все, необхідно було знайти кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції трибун, бігових доріжок, облаштування футбольного поля та прилеглої території.
На жаль, міська влада не відреагувала на звернення громадськості щодо виділення коштів з міського бюджету. Тому було прийняте рішення розробити районну програму фінансової підтримки районної організації ФСТ «Колос» на 2013 – 2015 роки, яка була затверджена рішенням сесії районної ради від 15 березня 2013 року. Таким чином будуть виділені кошти на виготовлення проектно – кошторисної документації для ремонту трибуни стадіону в сумі 26,8 тис. грн. І вже 20 березня в районі побували проектанти з метою попереднього визначення необхідних робіт з проектування і виготовлення документації з реконструкції трибун. Отже, поетапно розпочнеться процес ремонту стадіону «Колос».

Комментариев нет:

Отправить комментарий