понедельник, 4 марта 2013 г.

Спочатку – тестування

Протягом останніх років стан справ з кадровим забезпеченням Щорського райвідділу міліції відчутно поліпшився.
Місцеві хлопці та дівчата, оволодівши професією у вищих навчальних закладах системи МВС, повертаються на службу до рідного краю. Їхній приклад – цілком гідний наслідування і для нинішніх випускників шкіл. Як розповів «Променю» завсектором РВ УМВС Юрій Кожанов, цьогоріч бажаючі стати курсантами ВНЗ МВС спочатку повинні зареєструватися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання знань з історії України, української мови та літератури і на вибір – англійської мови або математики. У сертифікат центру оцінювання якості освіти з таких предметів, як історія і мова та література має бути не менш як по 124 бали.
При оформленні документів на навчання кандидату треба надати доволі широкий перелік документів: фотокартки (9 х 12 – 1 шт., 3 х 4 – 6 шт.); копію ідентифікаційного коду; копії свідоцтв про народження та паспортів усіх членів сім’ї і розписку батьків про дозвіл оформлюватися сину чи донці на навчання; характеристика-рекомендація педради школи, характеристика з попередніх місць роботи; довідка про склад сім’ї, копія атестату; документ, що підтверджує право на пільги; амбулаторна картка; сертифікати про проходження наркологічного та психіатричного огляду. Також кандидат проходить медкомісію у службі охорони здоров’я УМВС.
Докладніше про перелік навчальних закладів МВС та умови вступу до них можна дізнатися в секторі кадрового забезпечення РВ УМВС (м.Щорс, вул. 30 років Перемоги,23. Тел. 2-18-43). Там же можна отримати інформацію і про відбір бажаючих служити в органах внутрішніх справ.
Спочатку їм належить пройти випробування: професійна психодіагностика, медичне обстеження, виконання нормативів з фізпідготовки, написання диктанту, проведення співбесіди з основ правознавства. А в разі відповідності вимогам майбутній міліціонер повинен пройти курс початкової підготовки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий