четверг, 14 марта 2013 г.

Черговий автобусний маршрут від депутата

Для жителів сільських населених пунктів тривалий час було неабиякою проблемою добратися до районного центру. У минулому році до її вирішення долучився народний депутат України Ігор Рибаков. Завдяки йому було відкрито шість безкоштовних рейсів до сіл Гута Студенецька, Чепелів, Безуглівка, Клюси, Михайлівка та В.Щимель-Носівка. Автобуси курсують один раз на тиждень, а до Чепельова — два. Відтоді люди без проблем можуть дістатися до райцентру у справах і у той же день повернутися додому.
Пасажири кажуть, що такого комфорту у транспортному сполученні вони не знали вже давно. У цьому році народний депутат продовжив роботу з розвитку транспортних маршрутів у районі. Вперше за кілька останніх років зі Щорса відправився безкоштовний автобус до сіл Низківка та Руда. Таким чином транспортна напруга у районі практично знята, і жителі без проблем майже з кожного населеного пункту району можуть дістатися до Щорса. Перші пасажири не приховували своєї радості і наперебій дякували Ігорю Рибакову за турботу.
Ніна Лаптєва, жителька с.Низківка
- Приємно, що наш депутат Ігор Олександрович Рибаков не забув про свої обіцянки, як це роблять інші обранці. Ми в нього повірили і не помилилися.
Валентина Соломенник, жителька с.Низківка
- Від усіх жителів нашого села дякую Ігорю Рибакову за автобус. Люди навіть не могли повірити, що не треба навіть за проїзд платити. Це для усіх нас дивовижний подарунок. Хай Господь дає Ігорю Рибакову здоров’я і успіхів за його добрі справи.
Людмила Гордієнко, сільський голова с.Низківка
- Дякую Ігорю Рибакову від усього села за оперативне вирішення питання транспортного сполучення. Для нас це важливо. Коли людям сказали — вони дуже зраділи. Навіть не вистачає слів, щоб висловити всю вдячність. Боже його бережи!
Зінаїда Задерій, жителька с.Радвине
- Не у кожної сім’ї є можливість побувати у райцентрі та вирішити нагальні потреби. А тепер щочетверга ми можемо це зробити: побувати у лікаря чи то просто прикупити щось на базарі. Велике спасибі Ігорю Рибакову за такий подарунок і турботу про нас.
Ніна Бохан, жителька с.Попільня
- Ми так звикли що нас постійно обманюють і не дуже вірили у завіряння Рибакова в тому, що він поступово вирішуватиме наші проблеми. На щастя ми помилилися. На моїй пам’яті, те, що робить для нас Ігор Олександрович — не зробив до нього жоден депутат. Я бажаю йому здоров’я, а його батькам хочу подякувати за те, що виховали такого чудового сина.
Людмила Кривошей, сільський голова с.Суничне
- Всі зараз тільки й говорять про автобус, який пустив для нас Ігор Рибаков і про оперативність виконання прохання жителів восьми населених пунктів. Тепер у нас є зв’язок із цивілізацією, а Ігор Олександрович — його провідник. Передаю побажання здоров’я йому від усіх нас та подяку батькам за такого сина.
Валентина Трахтенберг

Комментариев нет:

Отправить комментарий