понедельник, 11 марта 2013 г.

Наш Владислав Ющенко – чемпіон України!

З 28 лютого по 3 березня в Чернігові проходив чемпіонат України з кікбоксингу – серед молодших і старших юнаків, юніорів та дорослих. Право брати участь у чемпіонаті наші спортсмени вибороли рядом здобутих перемог у численних змаганнях. (У чемпіонаті взяли участь більше 600 спортсменів з усієї України).



І цього разу щорські кікбоксери порадували вболівальників хорошими результатами. Владислав Ющенко став чемпіоном України серед юніорів (у вазі до 70 кг). Друге місце (у вазі до 65 кг) у Андрія Погорілка, третє – у Єгора Романова (у вазі до 65 кг) та Віталія Чернобая (у вазі до 80 кг).
Непогано виступили і дорослі кікбоксери зі Щорса.
Володарем другого місця став Юрій Островський (у вазі до 70 кг), третього – Сергій Шеремет (у вазі до 75 кг), Костянтин Беляєв та Олександр Сушко (обоє – у вазі до 65 кг).
Усі щорські кікбоксери виконали нормативи кандидатів у майстри спорту з кікбоксингу. Радість перемоги з ними розділили батьки, міський голова Роман Зуб (був присутній на змаганнях), постійний спонсор Артем Арутюнян, за сприяння яких стала можливою участь наших спортсменів у чемпіонаті.

3 комментария:

  1. Зачем форма для комментариев, если администрация их все равно не читает?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибо за замечание:) Исправили. Будем оперативнее:)

      Удалить