понедельник, 18 марта 2013 г.

Знову лазня запалала…

Це вже перетворюється на погану традицію у Щорсі: по вулиці Володарського другу весну поспіль у приватній садибі, що належить місцевому мешканцю, 1951 р.н., виникає пожежа. Висловлюючись офіційною мовою - об’єктом в обох випадках є дерев’яна лазня розміром 2,5 х 3 метри, а причиною лиха, за попереднім висновком фахівців, було порушення правил облаштування пічного опалення.

Як розповів «Променю» начальник пожежно-рятувальної частини Р.М. Силенко, 10 березня у вечірню пору черговий отримав повідомлення про займання у лазні. На місце події довелося виїхати аж двом караулам вогнеборців, бо поруч знаходилися виробничі й складські приміщення приватної пилорами. На об’єкті, що горів, вогонь встиг знищити 2 кв. м покрівлі, пошкодити перекриття та стіни. Оперативні дії пожежних перешкодили поширенню полум’я далі, а також на будівлі виробничого призначення, обладнання та готову продукцію деревообробки в обсязі 10 м куб.
Слід сподіватися, господар лазні вже хоча б після другого лихого випадку зробити належні висновки й з усією відповідальністю ставитиметься до вимог протипожежної безпеки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий