пятница, 22 марта 2013 г.

Кримінальна хроніка

На початку березня на одній з приватних пилорам у Щорсі вкрали два металеві колісні диски до тракторного причепа і три гідравлічні циліндри з вантажопідйомника. Є підозра, що все це поцупив 23-річний мешканець міста.

Відзначилися злодії й на Коржівському базарі у райцентрі: зламали замок на одному з контейнерів і вкрали товар – побутову хімію. А в Тур’ї з території колишнього консервного заводу хтось вкрав морквозбиральний комбайн червоного кольору. У переддень же міжнародного жіночого свята двоє молодих мешканців Нових Борович почали з’ясовувати стосунки, внаслідок чого один з них зазнав колотої рани спини.
Наразилося на збитки від дій злодія і кафе в районі залізничної станції в Щорсі. У пізню пору мешканець Менського району (1969 р.н.) примудрився поцупити з каси цього закладу гроші (майже тисячу гривень), та ще й прихопив на додачу літрову пляшку текіли. Правоохоронці встановили особу крадія. А в районну лікарню з діагнозом «алкогольна кома» потрапив після березневих свят мешканець Старої Рудні, 1956 р.н. Врятувати йому життя не вдалося – він помер. Трагічна подія сталася в Рогізках 13 березня. У своєму сараї було знайдено в зашморгу молоду жінку (1984 р.н.). Припускається, що вона наклала на себе руки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий