понедельник, 25 марта 2013 г.

Засідання громадської ради

Напередодні 16-ї сесії районної ради відбулося засідання нового складу громадської ради при райдержадміністрації, яке пройшло у доброзичливій атмосфері.

На зібрання були запрошені голова райдержадміністрації Олександр Грабовський, його заступник Володимир Карпенко та головний лікар центральної районної лікарні Всеволод Тарасюк. Олександр Володимирович поінформував про виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 2012 рік, розповів про намічені плани на 2013 рік, про позитивні зрушення в житті Щорсівщини. Зокрема, про те, що нині в рейтинговій таблиці області наш район впевнено піднімається вгору майже по всіх показниках. Він підкреслив, що позитивні зміни відбуваються також і завдяки підтримці народних депутатів. Як нині працює екстрена медична допомога в районі розповів головний лікар Всеволод Тарасюк. Наголосив ще раз на тому, що на Щорсівщині залишається проблемною ситуація з туберкульозом. Заступник голови райдержадміністрації Володимир Карпенко доповів присутнім про ситуацію щодо ремонту стадіону «Колос», який знаходиться в аварійному стані. Найактивнішим учасником засідання був Сергій Виблов (громадське об’єднання «Сила і честь»), який переймається проблемами спортивної школи і вже надав їй матеріальну допомогу на ремонт.
Вів засідання голова громадської ради Володимир Смоляк. З усіх розглянутих питань були прийняті відповідні рішення, які знаходяться на контролі в райдержадміністрації.

Лариса МАРТИНЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий