среда, 6 марта 2013 г.

Задекларуйте доходи!

Загалом до Щорського відділення Корюківської МДПІ від громадян вже надійшло 52 декларації про суми доходів, отриманих у 2012 році, що підлягають обов’язковому декларуванню. Крім того, 44 декларації надійшло від громадян, які вирішили скористатися правом на податкову знижку. Сума витрат, що буде повернута їм, становить 31,5 тис. грн.

Про це повідомив начальник Щорського відділення Корюківської МДПІ Чернігівської області державної податкової служби Євген Корнієнко. Податківці нагадують, що останній день подання декларацій від громадян, які зобов’язані це зробити - 30 квітня. Що ж стосується платників, які мають право на податкову знижку, то вони можуть подавати звіти до кінця року.
Бланки декларації про майновий стан і доходи та консультації щодо її заповнення ви можете отримати безкоштовно у приміщенні податкової інспекції у кабінеті № 4. При цьому, з 2013 року декларації приймаються податковою службою також і в електронному вигляді за допомогою мережі Інтернет. Для цього необхідно завітати на тематичний банер «Декларування майнового стану і доходів громадян» на єдиному веб-порталі ДПС України. За додатковою інформацією звертайтеся за тел. 2-18-62.

Комментариев нет:

Отправить комментарий