пятница, 22 марта 2013 г.

Спортивні новини

Вільна боротьба
Тиждень тому в Мені відбувся обласний турнір, присвячений пам’яті воїнів-афганців. Щорські борці вільного стилю повернулися звідти з вагомими здобутками.
У віковій групі 2002 року народження й молодших А.Невмовенко та А.Бригинець посіли, відповідно, ІІ і ІІІ місця у ваговій категорії до 22 кг. В активі М.Савченка (до 25 кг) – ІІ місце, О.Салати (до 28 кг) – ІІ, О.Коробка (до 32 кг) – І, Д.Мелащенка (до 32 кг) –ІІ, А.Козика (до 32 кг) – ІІІ.
Поміж дванадцяти-тринадцятирічних хлопців перші місця вибороли І.Савинський (до 59 кг) та Д.Лайко (до 42 кг), друге – А.Лебедєв (до 38 кг), третє – Р.Кожанов (до 38 кг). Серед найстарших (1996-98 рр. н.) відзначився Я.Науменко (до 50 кг), який посів ІІІ місце.
Легка атлетика
Команда юних легкоатлетів Щорської ДЮСШ взяла участь у матчевій зустрічі у м. Кролевці Сумської області, яка відбулася 16 березня. Нашим учасникам та господарям конкуренцію склали команди із Бахмача та Конотопа. У запеклій боротьбі наші легкоатлети вибороли загальнокомандне друге місце. В особистому заліку найкращі результати продемонстрували: Олександр Чатов та Настя Погорелко, які стали чемпіонами, Тетяна Захарченко, Ігор Акуленко та Денис Анищенко вибороли другі місця, Настя Ковальковська та Олександр Бічік – треті. Крім того, у естафеті дівчата були другими, а хлопці - третіми.
Волейбол
Команда ветеранів Щорського району посіла четверте місце у Чемпіонаті Чернігівської області, що відбувся 16-17 березня у Чернігові. Слід зазначити, що це найкращий результат серед команд районів, оскільки з восьми учасників змагань половина команд представляли обласний центр. Наша команда у складі Григорія Салати, Володимира Карпенка, Михайла Коваленка, Василя Щербини, Анатолія Сірого та Олександра Сидоренка перемогла волейболістів Варви та одну із команд Чернігова і поступилася трьом іншим чернігівським командам.
Участь щорських волейболістів у змаганнях стала можливою завдяки допомозі відділу в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та приватних підприємців Г. Божка і О. Дугеля.
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий