понедельник, 10 июня 2013 г.

Золото, срібло, сльози і радість

Шкільні випускні - це завжди щось особливе: краса, молодість і радість зі сльозами. Не від печалі – просто переповнюють почуття. І трохи шкода, що закінчилось дитинство. Так було і нинішнього року.





Випускники міських шкіл збиралися у районному Будинку культури. Усе було урочисто і щемно. До сліз зворушували відео, на яких їхній шлях – від першого до одинадцятого класу. А ще – шкільний вальс. Нестаріючий і прекрасний. Його спеціально заздалегідь вчилися танцювати – «звичайні» (не зі знаменитих «Ягідок») хлопці і дівчата. Запам’ятався ще такий епізод: учні із ЗОШ №2 просять вибачення у своїх наставників за свої витівки. Начебто, таке повторюється з року в рік, але цього разу вийшло якось особливо.
Ця школа вирізнялась з-поміж інших не тільки тим, що тут найбільше золотих медалістів, а й тим, що усі вони – хлопці: Роман Куценко, Назар Костейков, Руслан Антошкін (на фото).
«Розумні, цілеспрямовані, перспективні молоді люди», - з гордістю говорять про них наставники.
Всього тут було 24 випускники – з 11-го і 31 – з 9-го класів.
Серед випускників-гімназистів (їх – 35 і 40 – дев’ятикласників) своє лідерство ще раз підтвердила Олена Козлова. У неї – золота медаль. Срібло – в Юлії Ткаченко, Аліни Сороко, Наталії Корнієнко.
Відеопрезентація у гімназистів вийшла дуже вдалою. Вона була присвячена не тільки винуватцям урочистостей, а і їхнім батькам.
Серед випускників ЗОШ №1 (їх – 17, дев’ятикласників – 37) золоту медаль виборола Євгенія Коваленко.
Ким вони стануть, чи будуть щасливі в житті, покаже час. Але уже зараз ясно одне: багато чого залежить від них самих. У цьому непростому світі перемога дістається тим, хто впевнено і наполегливо йде до своєї мети.
Марія ІСАЧЕНКО
Фото Леоніда ШЛОМИ

Комментариев нет:

Отправить комментарий