вторник, 18 июня 2013 г.

Бурхливі оплески кожному конкурсанту

На виконання Указу Президента України від 28.12.2012 р. № 756 «Про проведення в 2013 році в Україні Року дитячої творчості» в районному Будинку культури організовано та проведено І-ий відкритий фестиваль дитячої творчості «Веселкове дитинство». У конкурсі взяли участь понад 200 талановитих дітей з Городні, Щорса та Щорського району.


Виступи учасників оцінювались за трьома віковими категоріями та в трьох номінаціях: вокал, хореографія та розмовний жанр. Це були як окремі виконавці, так і колективи, серед яких: вокальний ансамбль «Райдужні нотки» м.Городня ( керівник Т.А.Агаркова), вокальний ансамбль «Світлячок» РБК (керівник О. М. Сенченко), вокальний ансамбль «Фантазія» районної гімназії (керівник М.М. Єрмак), вокальний ансамбль «Веснянка» РБК, зразковий танцювальний ансамбль «Ягідки» РБК (керівник С.М.Горбатович), спортивна студія «Світлана» (керівник С.М. Коляко), танцювальний ансамбль «Калинка» с.Сновське (керівник В.П.Ушата ). Всі учасники фестивалю довели, що в нашій області дуже талановиті діти. На сцені панувала дружня атмосфера, а глядачі бурхливими оплесками підтримували кожного конкурсанта. Переможці конкурсу отримали цінні подарунки.
Організатори висловлюють слова вдячності постійним спонсорам фестивалю – підприємцям Володимиру Гребеннику та Наталії Богуш за надані кожному учаснику заохочувальні солодкі призи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий