воскресенье, 2 июня 2013 г.

Останній дзвоник покликав випускників у нове життя

У Рогізківській ЗОШ на 82 учнів у нинішньому році припало 25 випускників. 14 з них – одинадцятикласники. Молоді, красиві. Кожен зі свою мрією.


Здійснити мрії, досягти в житті намічених вершин їм від усієї душі зичать директор школи Ярослав Крот, депутат райради Володимир Приходько, голова села Андрій Шестак. Щиро і проникливо вітають їх – від імені батьків Наталія Мірошниченко, класний керівник Олександр Бруй. А перша вчителька випускників – Валентина Тетяненко – вручає кожному конверт з побажаннями їм – тодішнім першачкам – від тодішніх випускників. Усі 11 років вчителька зберігала ці конверти. Як зберігатиме і наставниця нинішніх першокласників листи-побажання, написані випускниками 2013-го. Тепло згадують минулі шкільні роки і випускники 1983-го, 1998-го, 2003-го років, які прийшли на свято останнього дзвоника з подарунками школі.
Подарунки привіз і районний депутат. З усіх їх, вручених на святі, особливо вирізнявся той, який отримала дев’ятикласниця Тетяна Росік (на фото) – за те, що не пропустила жодного навчального дня.
– Ти сама така дисциплінована чи батьки суворі? – питаю дівчину.
– Просто знаю, що розраховувати маю тільки на себе, - каже вона. – Багатих родичів немає.
Куди вступатиме, дівчина ще не визначилась. Дуже любить співати. Хочеться, щоб їй пощастило. І усім випускникам теж, бо так непросто нині молодим, розраховуючи тільки на власні сили, досягти наміченого.
Але на святі навряд чи хто думав про це – усіх захопила атмосфера урочистостей – з квітами, вітаннями і піснями.
Останній у нинішньому році шкільний дзвоник випала честь дати випускникові Володимиру Костюченку та першокласниці Яні Піддубній.
Марія ІСАЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий