воскресенье, 2 июня 2013 г.

«Ви будете нами пишатися», - запевняють випускники Тихоновицької школи

Теплий весняний вітер приніс на своїх легких крилах щемне свято останнього дзвоника. Ошатне подвір’я Тихоновицкої школи зібрало велику шкільну родину разом із близькими та родичами.




129 школяриків до осені прощаються з учнівськими партами. Втім, дев’ятеро випускників 2013-го назавжди полишають свою другу домівку. Саме вони притягували до себе увагу своєю дорослістю, водночас, по-дитячому сполоханим перед незвіданим майбутнім поглядом трохи сумних очей. Директор школи Г.І Бебех звертається в першу чергу до них, нагадуючи, що в стінах школи для випускників пролунало понад 20 тисяч дзвінків. А сьогодні – останній, який символізує прощання із безтурботним дитинством і кличе в доросле життя.
Тринадцятьом відмінниками з різних класів було приємно отримати з рук керівника школи Похвальні листи. П’ятеро учнів вибороли призові місця на районних та обласних предметних олімпіадах. Ганна Іванівна окремо відзначила вчителя фізкультури С.О. Колотушу, який підняв спорт на якісно новий рівень. Школярі упродовж 2012-2013 навчального року здобули численні перемоги на різноманітних змаганнях. Відтепер для багатьох улюбленим видом спорту стала вільна боротьба.
Позаду – уроки й виховні години, - звертається до учнів голова РДА О.В. Грабовський, - а попереду відпочинок. Найменші школярики подолали першу сходинку в Країну Знань, а випускники розпочали дорогу в непросте незвідане доросле життя. Ви маєте нагоду вклонитися своїм учителям. Вам творити майбутнє України.
Тихоновицька школа принагідно отримала гарний дарунок – нову плиту для їдальні. А до початку навчального року буде ще й нова котельня. Але це ще не все: в рамках соціальних ініціатив Президента України замовлено проект на будівництво дитячого садка.
Сільські голови: Тихонович - А.М. Бондаренко, Софіївки – Р.М. Циганок та секретар Гутостуденецької сільради Т.П. Лавриненко зичать усім учням гарно відпочити, а випускникам щасливої долі та щоб ними пишалися батьки й учителі. А випускники на згадку про себе залишають школі подарунок та пускають високо в небо різнокольорові кульки. Такого ж високого злету їм зичать усі присутні. А надто – батьки, від імені яких із напутнім словом виступає Т.П. Кузьменко, котра бажає усім і кожному з випускників знайти себе в цьому житті. Ті в свою чергу дякують і обіцяють, що школа буде гордитися ними. Олександр Клементьєв із маленькою Даринкою Грищенко дають останній дзвоник.
У добу путь!
Валентина ВОЛОКУШИНА
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий