понедельник, 17 июня 2013 г.

НАШІ ВОГНЕБОРЦІ – ЗНОВУ НАЙКРАЩІ

Минулого тижня у Чернігові відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту серед малочисельних підрозділів УДСНС області.
Наш район представляла команда 8-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Щорс у складі начальника караулу Олександра Сидоренка, водія Романа Павленка, пожежного-рятувальника Михайла Семенка, командира відділення Станіслава Сизьомова і начальника частини Романа Силенка.
Вперше в історії підрозділу за всіма видами змагань (подолання 100-метрової смуги перешкод; знімання, переноска, встановлення і підйом по висувній драбині у вікно 3-го поверху та бойове розгортання) наша команда посіла І місце. За підсумками змагань ( вже вдруге) перше загальнокомандне місце серед 21 команди, цінний подарунок, пам’ятну відзнаку та перехідний кубок вибороли представники 8 ДПРЧ м.Щорс (у 2011 році наші вогнеборці теж були першими).
Загалом же варто зауважити, що місцевим пожежним цьогоріч довелося виявляти свій професіоналізм та спритність майже в тридцяти реальних ситуаціях – саме стільки було отримано викликів за номером телефону «101».

Комментариев нет:

Отправить комментарий