вторник, 18 июня 2013 г.

Вітали і нагороджували

Шосте червня ось уже втринадцяте зібрав і згуртував журналістів, керівників електронних ЗМІ, редакторів друкованих видань щорічний журналістський фестиваль «Золотий передзвін Придесення».

Приємно відзначити, що цей захід унікальний, адже в жодній з областей України свята такого формату для журналістів не відбувається. Організаторами фестивалю є департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації за підтримки обласної організації Національної спілки журналістів України, обласної ради та Асоціації регіональних засобів масової інформації на чолі з великим ентузіастом газетярської справи, прекрасним лідером обласної журналістської сім’ї Олександром Назаренком.
Цьогорічне урочисте нагородження переможців свята шани журналістської праці відбулося в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм за участю колег з Брянської області Російської Федерації.
Учасники та гості заходу протягом фестивального дня мали змогу оглянути виставки, розміщені у фойє філармонійного центру, поспілкуватися та обмінятися думками і напрацюваннями.
Вітали учасників і гостей та нагороджували переможців фестивалю «Золотий передзвін Придесення» в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика і заступник голови обласної ради Валентин Мельничук.
Приємно, що серед нагороджених високими чернігівськими і щорськими відзнаками є наші медійники: відповідальний секретар «Променя» Лариса Мартиненко отримала спільну почесну грамоту районної ради та районної державної адміністрації, завідуюча агропромисловим відділом Валентина Волокушина – подяку губернатора, а у фестивальній номінації «Краще висвітлення інформації на правову тематику» перемогла стаття «У бій – за справедливість» Олега Мірошниченка.
Повідомляємо: гарного настрою у святкуванні Дня журналіста нам додали ваші, шановні читачі, дзвінки, листи, поздоровлення і матеріальна підтримка.
Варили смачну юшку
Відзначення Дня журналіста продовжилося на березі Снову. Там зараз буяє різнотрав’я і море метеликів. Їхні червонуваті крильця з яскравими плямами (від них і назва цього виду – «Павичеве око») миготять у повітрі, створюючи атмосферу свята. (Наче на весіллі, коли під час першого танцю наречених відкривається коробка, і звідти вилітає маленька хмаринка різнокольорових – спеціально вирощених – метеликів. Але якщо такий салют із 10 метеликів обходиться молодятам більше тисячі гривень, то на лузі біля Снову він безкоштовний, хоч і не менш красивий).
Отож, ми милувалися довкіллям, купалися, варили юшку. Відповідальний за неї був Михайло Волокушин. Тож готував за власним рецептом – без сала, картоплі і круп, щоб домінувала риба.
Багато і багатьох згадували. Мріяли про майбутнє газети. Проголошували тости – за її процвітання і журналістську удачу. Словом, свято проходило, як і належить йому проходити. І враження від нього залишилися напрочуд приємні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий