воскресенье, 9 июня 2013 г.

Діти – наше майбутнє

У вівторок відбулося чергове засідання громадської ради при райдержадміністрації. Вів засідання голова громадської ради Володимир Смоляк. Про реалізацію в районі соціальної ініціативи В.Януковича «Діти – майбутнє України», спрямованої на створення умов для всебічного розвитку талановитих та обдарованих дітей доповіла присутнім начальник відділу освіти райдержадміністрації Алла Біба.


- Чи буде в районі організоване навчання і дозвілля для дітей-інвалідів? – запитував Віктор Кравець, керівник Щорської організації Товариства Червоного Хреста.
- Коли вже побудують декоративний і водночас захисний паркан під стінами гімназії, щоб вберегти дітей від падіння на них бурульок? – переймався вкотре Сергій Виблов, голова громадського об’єднання «Сила і честь». – Підприємці міста готові надати пиломатеріали для цього.
Порушувалось питання про те, що варто встановити знак «Обережно, діти!» по вул.Р.Люксембург біля повороту до СЮТ. Гуртківці переходять дорогу після занять увечері, а рух тут пожвавлений. Ці питання взяті на контроль.
Заступник голови РДА Володимир Карпенко, який був запрошений на засідання, поінформував громадську раду про майбутній фестиваль ім.В.Полевика, що відбудеться 23 червня. На підготовці і проведенні дитячого оздоровлення у поточному році зосередив увагу начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту РДА Анатолій Косевич.
З усіх розглянутих громадською радою питань були прийняті відповідні рішення.
Лариса МАРТИНЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий