пятница, 18 октября 2013 г.

Проведено понад 60 перевірок

Прокуратурою району у 2013 році проведено 62 перевірки в органах місцевого самоврядування, виконавчої влади, органах контролю: 25 – з питань захисту конституційних прав і свобод громадян; 10 – з питань захисту прав громадян та інтересів держави при застосуванні законів про адміністративні правопорушення; 2 – з питань забезпечення конституційних засад підприємницької діяльності; 13 – з питань правозахисної діяльності в екологічній сфері; 12 – з питань захисту фінансово-економічних інтересів держави.
За цей період усунуто порушення за 58-ми поданнями та притягнуто до відповідальності 42 посадові особи. За актами прокурорського реагування відшкодовано 41 тис. грн., у тому числі до бюджету 17 тис. грн.
Одночасно нагадуємо: з метою недопущення фактів тиску правоохоронних, контролюючих органів на суб’єктів підприємницької діяльності, в прокуратурі району функціонує телефон «гарячої лінії» для повідомлень про факти незаконного втручання у діяльність підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання.
Повідомлення приймаються за тел. 2-17-56 або у вигляді усних та письмових звернень.
В.КОСТЕНКО, прокурор прокуратури району

Комментариев нет:

Отправить комментарий