воскресенье, 20 октября 2013 г.

Поміряйте свій тиск

З 16 по 23 жовтня в Щорському районі буде проводитись акція «Дні профілактики і раннього виявлення артеріальної гіпертензії». У рамках цієї акції буде проводитись вимірювання артеріального тиску всім бажаючим в холі поліклінічного відділення ЦРЛ, а також у всіх сільських лікарських амбулаторіях та фельдшерських пунктах району.
Також продовжується виписка препаратів для зниження артеріального тиску з відшкодуванням їх вартості. Для того, щоб придбати ліки, необхідно отримати рецепт у лікаря. На даний час з великою знижкою можна отримати такі лікарські засоби: еналаприл, бісопролол, лізиноприл, амлодипін, метопролол, ніфедипін.
Коли закриють люки?
Нещодавно країну сколихнув сюжет по ТСН про трагедію з 2-річним хлопчиком. Він впав у ледь прикритий каналізаційний люк. Загиблу дитину знайшли лише через добу…
А що ж у нас з люками? Вони в більшості своїй також без металевих кришок, напіввідкриті. Зрештою, навіть неподалік районної гімназії, де стільки дітей, з глибокої дірки стирчить якесь гілля. Що, і ми чекаємо біду?

Комментариев нет:

Отправить комментарий