пятница, 18 октября 2013 г.

Вітали всіх, кого на свято стежина привела

– Добридень всім, кого сюди стежина привела… Такими словами 12 жовтня розпочалося святкування Дня села. Біля сільради зібралися жителі с.Низківка та прилеглих хуторів, щоб подивитись святковий концерт, який відбувся вперше за багато років.




Присутнім цікаво було послухати історію сіл Низківської сільради, яку підготувала бібліотекар А.В. Філон.
У концертній програмі нікого не обминули увагою. Згадали довгожителів села, наймолодших мешканців, привітали з ювілеєм сім’ї.
Привітати жителів зі значними датами та вручити подарунки приїхали депутати Щорської районної ради В.М. Запорожець та Г.А. Скидан.
За традицією усіх присутніх пригощали запашним короваєм дівчата у вишиванках. Всі бажаючі могли скуштувати смачного куліша з м’ясом та Низківського «спотикача», і бутерброд із салом під запальну пісню «Сало». Душевні, мелодійні пісні не залишили нікого байдужим, а виграші в лотерею піднімали настрій.
Насамкінець був святковий феєрверк. Низківчани сподіваються: проведення такого свята стане доброю традицією й надалі.
P.S. Найбільше оплесків отримали найменша учасниця Даша Колотуша, що виступила з «Песенкой Мамонтенка» та виступ тріо у складі О.В. Філона, Є.В. Юрець та О.О. Соломенника з піснею «Комбайнери».
Л. ГОРДІЄНКО, сільський голова
В суботу, 12 жовтня, Низківка святкувала День села. Силами учасників художньої самодіяльності був даний чудовий концерт. Ветеранам праці вручалися подарунки. Від народних депутатів України партії «ВО «Батьківщина» Руслана Князевича та Тетяни Слюз були зачитані привітання на адресу сільського голови, громади села, а трьом сімейним парам, які відзначають ювілейні дати - 50, 30 і 20 років сімейного життя, були вручені цінні подарунки.
Г.СКИДАН, депутат Щорської районної ради фракції «ВО «Батьківщина»

Комментариев нет:

Отправить комментарий