понедельник, 7 октября 2013 г.

Є таланти серед поштовиків

Оператор Щорського відділення поштового зв’язку Ірина Гаврилець ще й самобутня художниця. Розказує: це захоплення у них з сестрою – від мами. Ще класу з п’ятого дівчинка перемальовувала в альбом картинки, що сподобалися. Далі – більше. Відвідувала художню студію при Городнянській школі №2, де навчалася, брала участь у конкурсах, отримувала нагороди.





З часом улюблене заняття стало необхідністю. Дівчина не полишила його, коли навчалася у Щорсі у ВПУЛГ (за спеціальністю секретар керівника), ні коли вийшла заміж, народила сина, ні коли прийшла працювати у місцеве відділення поштового зв’язку.
Один з її улюблених видів малюнків – графіка. Немало картин написані маслом. Є вдалі спроби розписувати квітами шовк (батик). Освоює нове за допомогою Інтернету. Пробує, фантазує, втілює на полотнах своє бачення краси.
Зізнається: малювала для себе – щоб «переключитись», забути про прикрощі. Але було приємно, коли дирекція дитячої бібліотеки запросила влаштувати в її стінах виставку. (До речі, виставка отримала багато схвальних відгуків).
Марія ІСАЧЕНКО
На знімках: Ірина Гаврилець та її картини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий