воскресенье, 20 октября 2013 г.

З добром і щирістю

15 жовтня на Щорсівщині перебував народний депутат України Ігор Рибаков. У рамках цього, без перебільшення, наповненого візиту домінував людський чинник, а разом з ним і пізнання можливостей, усвідомлення того, наскільки те, чим наш депутат займається, служить на благо добра та любові, на благо усіх жителів району.
Перший крок на сновській землі Ігор Олександрович зробив у Тур`ї. Тамтешній люд, усі приїжджі гості зустрічали свого депутата щиро і привітно, зі свіжоспеченим духмяним короваєм на вишитому рушникові. Ніхто не приховував теплих посмішок, бажання висловитися і бути почутими. Кожна фраза Ігоря Рибакова переривалася оплесками, кожна думка знаходила спільників, бо у людей такі свіжі в пам`яті нещодавно завершений перший етап грейдерування сільських вулиць, діючі безкоштовні автобусні маршрути, ремонти обелісків, допомога ветеранам війни, десяткам хворих дітей тощо. Підійшовши до мікрофона, Ігор Олександрович поділився своїми черговими найближчими планами і закликав долучитися до їх виконання усіх – і владу, і громаду. Він знову привіз радість у свій округ і нові солідні подарунки медикам та їхнім пацієнтам: кожен ФАП, кожна сільська лікарська медамбулаторія, центральна районна лікарня отримали набори ліків, вкрай необхідних для надання невідкладної допомоги. Видно було: депутат добре поінформований про проблеми із забезпеченням медзакладів препаратами, особливо на селі. А у привезених міні-аптеках є усе необхідне, в тому числі дороговартісні препарати, які не кожен і не завжди може придбати. До речі, щоб задовольнити цікавість найбільш допитливих, журналісти «Променя» відразу попрямували до райлікарні, де при нас розпаковували перші великі коробки.
- Прекрасно розуміючи масштаби і важливість даного питання, я докладаю максимум зусиль (разом з губернатором Володимиром Хоменком) для його вирішення. Цю роботу доведу до кінця, і заборгованість держави по заробітній платі у Щорському районі найближчим часом буде повністю погашена, - наголосив Ігор Рибаков.
Далі була Кучинівка, де народного депутата теж зустрічали активно і зацікавлено. Дякували йому (від виборців) очільники Кучинівської й Низківської сільрад Валентина Карась й Людмила Гордієнко, дякували десятки простих людей, які тягнулися потиснути Ігорю Олександровичу руку, просили зробити фото на згадку. Все це було. А ще була впевненість у тому, що ми всі заслуговуємо на кращі зміни, що нам не потрібні політичні різноголосиці, які так заважають стабільності держави.
– Якщо кожен депутат замість того, аби займатися політиканством, буде активно працювати в окрузі, допомагати виборцям, ми зможе скоріше вийти з економічної кризи. Цього можна досягти лише одним шляхом – добросовісно працювати і виконувати свої обов’язки, не шкодуючи сил. Особливої уваги і допомоги потребують медицина і освіта, пенсійне і соціальне забезпечення, сільське господарство, промисловість та інші важливі напрямки життєдіяльності, - зазначив І.О. Рибаков.
Олена
ІВАНОВА




Дійсно, їх начиння викликало захоплення і подяку. - Без таких ліків, як квамател, рефортан, розчин дуфаміна, амінокапронова кислота, стрептокіназа, церебролізин не може обходитися наша реанімація, - говорить старша медична сестра Віра Батюк. Названі і неназвані препарати справді вкрай потрібні, без них ніяк не обійтися в роботі. Думку Віри Батюк підтримали заступник головного лікаря ЦРЛ Раїса Кодинець, головний лікар СЛА с.Тур`я Володимир Цуприк. Він при всіх людях засвідчив: за весь період, скільки себе пам’ятає, не відчував такого плеча підмоги, яке нині усім людям підставляє депутат Рибаков. Врешті, як сказав В.Цуприк, якби не Рибаков, то і водопостачання тур`янської амбулаторії важко було б відновити, і ліки невідомо за який кошт доводилося б діставати! А тепер сільчани надіються, що і книга місцевої літописиці Тетяни Сірої (про сьогоднішній і вчорашній дні села Тур’я) вийде, і нові ділянки доріг поремонтуються, і багато нових справ здійсниться. Власне, про такі справи йшлося на зустрічі, що відбулася зі щорсівчанами на центральному майданчику райлікарні. Почалася вона з аналізу ситуації по виплаті заробітних плат бюджетникам.

Комментариев нет:

Отправить комментарий