понедельник, 28 октября 2013 г.

Безкоштовні ліки від Ігоря Рибакова для жителів Щорсівщини

Минулого тижня народний депутат України Ігор Рибаков провів у нашому районі безпрецедентну акцію на підтримку фельдшерських, фельдшерсько-акушерських пунктів, лікарських амбулаторій та центральної районної лікарні. Кожна медична установа отримала від народного депутата придбані ним за власні кошти міні-аптеки, до складу яких входить близько 200 найменувань лікарських препаратів. На зустріч прибули представники від кожної сільради. Усі вони поставили високу оцінку діяльності свого депутата.
Отець Михаїл,
настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці:

— Допомога Ігоря Олександровича нашим людям і його турбота — це як рука від Бога, яка завжди підтримає і прийде на допомогу в скрутний час. Раніше ніхто з депутатів так наполегливо не працював. Більшість ми навіть взагалі не бачили після виборів. Рибаков уже кілька разів був у нашому районі, а його представники сюди навідуються майже щотижня. Ліки, які він передав нашим медичним закладам, допоможуть людям не тільки у лікуванні, а, можливо, й врятують комусь життя.
Людмила Дрозд, село Єліно Щорського району:
— Ми задоволені роботою нашого депутата. Приємно, що він завжди звертає на нас увагу. Ми про нього не тільки читаємо, а й бачимо конкретні справи, зроблені ним для наших людей. Акція, яку Ігор Рибаков зараз проводить на підтримку медицини, дуже потрібна людям, особливо у селах. У аптеках такі дорогі ліки і ми дійсно не можемо їх купити. А тепер ми все це отримали безкоштовно завдяки нашому Ігорю Олександровичу.
Галина Бебех, директор Тихоновицької школи:
— За моє життя і за час, скільки пройшло виборів в Україні, Ігор Рибаков — перший депутат, який стільки уваги приділяє населенню його соціальному захисту, і який найбільше за всіх депутатів зробив у своєму окрузі. Я вважаю його медичну акцію дуже потрібною і людям, і ФАПам. Завдячуючи нашому депутату, у нас тепер будуть безкоштовні ліки.
Галина Головач, жителька Щорського району:
— Наш народний депутат дуже добре знає, що потрібно людям, тому і проводить такі значимі для кожного жителя акції. Його підтримка сільської медицини дуже потрібна. Він не вперше проводить цю акцію. Минулого року теж купував для нас ліки. А ще приємно, що наш Ігор Олександрович особливу увагу звертає на дітей, на літніх людей і ніколи про них не забуває, як у свята, так і в будні. Це говорить про небайдуже серце.
Людмила Воронова, жителька Щорса:
— Я вже неодноразово помічала, що Ігор Рибаков дуже близький і доступний до людей і у своїй роботі, і у своїй поведінці. До нього завжди можна звернутися, у ньому немає абсолютно ніякої гордині, як це буває в інших депутатів. Мені також подобається, що Ігор Рибаков говорить з нами про наші проблеми і ніколи не проголошує гасла, які дратують і пригнічують людей. Все робить на позитиві і зі щирою посмішкою. Після зустрічей завжди підходить, тисне руку і все це дуже щиро. Він дає нам позитивні емоції, яких нам не вистачає.
З жителями Щорсівщини
спілкувалася Ірина Харченко

Комментариев нет:

Отправить комментарий