пятница, 18 октября 2013 г.

Чоловік залишив мене, як прив’язаного собаку у покинутому дворі

«Чоловік любить жінку здоровою…» - я багато разів згадувала ці слова, аналізуючи своє сімейне життя.
Мій мене навряд чи любив, навіть коли я не мала проблем із здоров’ям. Інакше не повівся б зі мною так жорстоко зараз, коли я, ще не досягши «ягідного віку», уже інвалід, і надій на видужання – практично ніяких.


… Більше 20 років тому його прислали в наше село як молодого спеціаліста. Симпатичний, серйозний. А головне – не пияк. Моя мама була рада, коли він до мене посватався.
Не буду розказувати про наші попередні сімейні радощі і печалі – було всього. Кожна родина проходить через свої випробування. Хоча для сторонніх наші проблеми були навряд чи помітними. Хазяїн з чоловіка був непоганий. Грошей не пропивав. Все інше можна було терпіти. Та все змінилося, коли мені дали групу. Чоловікова реакція на це була як вирок: якщо не ходиш на роботу, порайся вдома. Переклав на мої плечі все господарство. Просити його викидати гній від поросяти чи нарубати дров не мало сенсу. У відповідь - крик і лайка: «А ти що днями робиш?» Вранці треба проганяти корову – теж відмова. Жену сама. Єдина серед мужчин.
Влітку, поки попораюсь, смалить спека. Знаходитись під сонцем лікарі заборонили. А що робити? Полю буряки з останніх сил, бо заростають. Що робить в цей час чоловік? Займається своїм бізнесом. Справи там у нього йдуть непогано, бо товар, який він пропонує, користується попитом. Роботи багато, бо він не перекупник. Продає те, що вирощує. Гроші, які отримує, - це його гроші. Куди він їх витрачає, не каже. Дає дитині – і спасибі. На одну мою пенсію студента не вивчиш, хоч і є що покласти в сумку. Я це знаю, і все ж нестерпно кожного разу чути, що я нічим не допомагаю. А хазяйство, яке я тягну на собі уже котрий рік підряд, а город, де втрачаю останнє здоров’я? Усе це не враховується, не цінується. Але і це не найстрашніше. Справжнє пекло настало після розлучення.
Майно чоловік розділив сам. Забрав собі авто, мені залишив будинок. Документів нема ні на нього, ні на землю. Оформити все це коштує дорого. У мене таких грошей немає. Утримувати житло я теж не в змозі. А продати тепер уже колишній чоловік не дозволяє.
Я почуваюся, як прив’язаний собака посеред двору, залишеного господарями. Хоч помирай, але стережи. Собі він придбав житло в Щорсі. Приїжджає іноді в село. Тут, на городі, залишився рости ще деякий його товар. На мене не звертає уваги. Діти пробували поговорити – безрезультатно. На все у нього одна відповідь: «Ваша думка мене не цікавить».
Важко передати словами, що у мене на душі. До того, що жінка-інвалід чоловіку не потрібна, я, хоч це неймовірно боляче, звикла. Але ж я – жива людина. Невже зі мною не можна по-людськи? Хіба я прошу нереального? Допомогти оформити необхідні документи на будинок та на землю і не перешкоджати його продати. Щоб я б теж змогла купити собі житло. Нехай крихітне, але щоб могла його утримувати.
У відповідь – крик і лайка. Минають дні, але нічого не змінюється в моєму житті. З жахом думаю про зиму. Як я переживу її з моїм здоров’ям (у будинку на віддаленій вулиці), де майже немає сусідів?
Навіщо розказала про свою біду? У надії, що люди надоумлять його, і чоловік зглянеться наді мною. Імені не називаю. Хто знає його хоч трохи, легко впізнає. У нього є робота, де він, з-поміж іншого, виховує молодь, бізнес, є можливість розпочати життя спочатку (нема ще 50), а у мене – недуга, безвихідь і страх перед завтрашнім днем.
Ніна.

35 комментариев:

  1. Я був одружений сім років без жодної дитини, через це мій чоловік починає дивно поводитися, приїжджаючи останнім часом додому і більше не проводить зі мною часу, і він розлучився зі мною. Тож мені стало дуже сумно і втрачено в житті, тому що лікар сказав мені, що немає ніякого способу завагітніти, це дійсно зробить життя нещасним для мене. поки я не натрапив на друга, який розповів мені про DR AJAYI з Інтернету, як він допоміг багатьом жінкам із подібними проблемами, які я переживаю, тому я зв’язався з ним за адресою: drajayi1990@gmail.com та пояснив йому. він сказав мені все, що потрібно надати, перш ніж він міг би відмовитись від заклинання, щоб повернути мого чоловіка, що я і зробив, і він надіслав потужну молитву, яку я повинен був сказати посеред ночі, поки він кинув любовне заклинання. Це було диво, через 48 годин мій єдиний чоловік повернувся до мене і вибачився за все, що він зробив, і сказав мені, що він повністю готовий підтримати мене в будь-якій речі, яку я хочу. Я швидко зателефонував до лікаря AJAYI і сказав йому, що відбувається в цей момент, і він також підготував і надіслав мені лікарський засіб, який сказав, що це вилікує всі небажані захворювання або інфекції, що зупиняють мене від зачаття, а потім проінструктував мене про те, як користуватися це до зустрічі з моїм чоловіком. Ось після використання цієї рідної трави та кореня, через кілька тижнів я почала відчувати ознаки вагітності по всьому, по-справжньому я вагітна, я тільки що народила хлопчика 1-го числа цього місяця. Я обіцяю дозволити всьому світу знати про DR AJAYI для збереження моїх стосунків, а також для того, щоб дати мені дітей, я можу сьогодні з гордістю називати своє. Для будь-якої жінки, яка вважає це неможливим, ось вам можливість посміхнутися і принести щастя вашій родині, будь ласка, зв’яжіться з DR AJAYI електронною поштою: drajayi1990@gmail.com або зв’яжіться з його номером WhatsApp: +2347084887094 Дійсно, він - Бог посланий, щоб повернути загублених коханців і принести вам щастя.

    ОтветитьУдалить
  2. ПОВИНЕН ПРОЧИТАТИ:
    Я, Дейв Вагнер, я зустрів потужного заклинання заклинань та екстрасенса на ім’я доктор Огундейл, він дуже справжній, чесний та справжній .. Він допоміг мені повернути дружину, немає поганої чи негативної енергії. Д-р Огундейл використовує білу Магію, і він допоміг мені повернути дружину, вона спрацювала всього за 24 години ... Дружина повернулася до мене, вибачилася за від'їзд, і тепер ми знову разом і такі ж щасливі ... Я буду заохочувати і рекомендувати всі, кому потрібна допомога будь-яким способом, зв’язатись із заклинанням заклинань та попросити його допомоги. просто скажіть йому свою ситуацію, і він допоможе вам ... ви можете зв’язатися з ним на WhatsApp або Viber Chat: +27638836445, Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Він дуже потужний і надійний.

    ОтветитьУдалить
  3. Ми з чоловіком одружені вже близько 7 років. Ми були щасливо одружені з двома дітьми, ось уже останній місяць я почав помічати у нього якусь дивну поведінку, а через кілька тижнів я дізнався, що мій чоловік бачить когось. Він почав приходити додому пізно з роботи, він ледве не переймається мною чи дітьми. Іноді він виходить і навіть не повертається додому близько 2-3 днів. Я зробив усе, що міг, щоб виправити цю проблему, але все було марно, я дуже хвилювався і потребував допомоги. Одного разу я переглянув Інтернет, який припустив, що доктор Ігбіновія може допомогти вирішити подружні проблеми, відновити порушені стосунки та так далі Так я відчув, що я повинен спробувати його, тому я зв’язався з ним, і він зробив заклинання для мене всього два дні, коли мій чоловік прийшов до мене і вибачився за ті злочини, які він зробив, і обіцяю ніколи більше цього не робити з тих пір, як усе повернувся до нормального. Я та моя сім'я знову щасливо живемо разом. Все завдяки доктору Ігбіновії. Якщо вам потрібен заклинатель, який може заклинання справді працює, пропоную вам зв’язатися з ним. Він вас не розчарує. Це його електронна пошта: doctorigbinovia93@gmail.com або WhatsApp / viber +2348144480786, приймайте речі як належне, і це буде взяте у вас

    ОтветитьУдалить
  4. Почуття закоханості знімає з нашого плеча стільки тягаря. У мене було все це, але я зробив велику помилку, і моя дружина покинула мене понад 10 місяців. Я був самотньою, сумною і спустошеною, на щастя, мене направили до дуже доброго і потужного чоловіка Д-р Гуруджі, який допоміг мені повернути мою дружину, і тепер вона любить я набагато більше, ніж коли-небудь, я так задоволений життям, тепер дякую тобі так багато гуруджи, люб'язно повідомляю Чудово і отримаю будь-яку допомогу, яку ти хочеш, електронною поштою ganeshspelltemple@gmail.com, номер WhatsApp +91733838616140

    ОтветитьУдалить
  5. Це моє свідчення про добру роботу начальника Елі Марка, які мені допомагають .... Я Енн Ерніс із Північної Кароліни, США. за допомогою цього заклинання заклинань повернувся мій чоловік, який залишив мене поза межами останніх 3 років, і я врешті-решт зустрів цього чоловіка на сайті блогу, коли один із них є клієнтом на допомогу, і я йому все пояснив, і він розповів мені про заклинатель заклинань, про який він знав, і він дав мені свій WhatsApp, щоб написати до заклинання, щоб розповісти йому про мої проблеми. Всього за 2 тижні до мене повернувся мій чоловік. Я просто хочу сказати вам спасибі за цю правдиву та щиру заклинання, сер, все, що ви мені сказали, здійснилося, і дякую вам, пане. Будь ласка, я хочу сказати всім, хто шукає будь-якого рішення своєї проблеми, люб’язно Порадьтеся з цим заклинанням заклинань, він справжній, він потужний і що б не сказати заклинателя заклинань - це буде, тому що все, що сказав мені заклинатель заклинань. пройти. Ви можете люб'язно зв’язатися з ним на: whatsapp +2349015088017

    ОтветитьУдалить
  6. Це моє свідчення про добру роботу начальника Елі Марка, який мені допомагає .... Я Енн Ерніс з Північної Кароліни, США. за допомогою цього заклинання заклинання повернувся мій чоловік, який залишив мене поза межами останніх 3 років, і я врешті-решт познайомився з цим чоловіком на сайті блогу, який один із клієнтів розмістив на допомозі, і я пояснив йому все, і він розповів мені про заклинатель заклинань, про який він знав, і він дав мені свій WhatsApp, щоб написати до заклинання, щоб розповісти йому про мої проблеми. Всього за 2 тижні до мене повернувся мій чоловік. Я просто хочу сказати вам спасибі за цю правдиву та щиру заклинання, сер, все, що ви мені сказали, здійснилося, і дякую вам, пане. Будь ласка, я хочу сказати всім, хто шукає будь-якого рішення своєї проблеми, люб’язно проконсультуватися з цим заклинанням заклинань, він справжній, він потужний і все, що розповідає заклинатель, що буде, тому що все, що сказав мені заклинатель заклинань. пройти. Ви можете люб'язно зв’язатися з ним на: whatsapp +2349015088017

    ОтветитьУдалить
  7. Це моє свідчення про добру роботу начальника Елі Додору, який мені допомагає .... Я Енн Ерніс з Північної Кароліни, США. за допомогою цього заклинання заклинання повернувся мій чоловік, який залишив мене поза межами останніх 3 років, і я врешті-решт познайомився з цим чоловіком на сайті блогу, який один із клієнтів розмістив на допомозі, і я пояснив йому все, і він розповів мені про заклинатель заклинань, про який він знав, і він дав мені свій WhatsApp, щоб написати до заклинання, щоб розповісти йому про мої проблеми. Всього за 2 тижні до мене повернувся мій чоловік. Я просто хочу сказати вам спасибі за цю правдиву та щиру заклинання, сер, все, що ви мені сказали, здійснилося, і дякую вам, пане. Будь ласка, я хочу сказати всім, хто шукає будь-якого рішення своєї проблеми, люб’язно проконсультуватися з цим заклинанням заклинань, він справжній, він потужний і що б не сказати заклинателя заклинань - це буде, тому що все, що сказав мені заклинатель заклинань. пройти. Ви можете люб'язно зв’язатися з ним за адресою: whatsapp +2349015088017

    ОтветитьУдалить
  8. Це моє свідчення про добру роботу начальника Елі Додору, який мені допомагає .... Я Енн Ерніс з Північної Кароліни, США. за допомогою цього заклинання заклинання повернувся мій чоловік, який залишив мене поза межами останніх 3 років, і я врешті-решт познайомився з цим чоловіком на сайті блогу, який один із клієнтів розмістив на допомозі, і я пояснив йому все, і він розповів мені про заклинатель заклинань, про який він знав, і він дав мені свій WhatsApp, щоб написати до заклинання, щоб розповісти йому про мої проблеми. Всього за 2 тижні до мене повернувся мій чоловік. Я просто хочу сказати вам спасибі за цю правдиву та щиру заклинання, сер, все, що ви мені сказали, здійснилося, і дякую вам, пане. Будь ласка, я хочу сказати всім, хто шукає будь-якого рішення своєї проблеми, люб’язно проконсультуватися з цим заклинанням заклинань, він справжній, він потужний і що б не сказати заклинателя заклинань - це буде, тому що все, що сказав мені заклинатель заклинань. пройти. Ви можете люб'язно зв’язатися з ним за адресою: whatsapp +2349015088017

    ОтветитьУдалить
  9. Це моє свідчення про добру роботу начальника Елі Додору, який мені допомагає .... Я Енн Ерніс з Північної Кароліни, США. за допомогою цього заклинання заклинання повернувся мій чоловік, який залишив мене поза межами останніх 3 років, і я врешті-решт познайомився з цим чоловіком на сайті блогу, який один із клієнтів розмістив на допомозі, і я пояснив йому все, і він розповів мені про заклинатель заклинань, про який він знав, і він дав мені свій WhatsApp, щоб написати до заклинання, щоб розповісти йому про мої проблеми. Всього за 2 тижні до мене повернувся мій чоловік. Я просто хочу сказати вам спасибі за цю правдиву та щиру заклинання, сер, все, що ви мені сказали, здійснилося, і дякую вам, пане. Будь ласка, я хочу сказати всім, хто шукає будь-якого рішення своєї проблеми, люб’язно проконсультуватися з цим заклинанням заклинань, він справжній, він потужний і що б не сказати заклинателя заклинань - це буде, тому що все, що сказав мені заклинатель заклинань. пройти. Ви можете люб'язно зв’язатися з ним за адресою: whatsapp +2349015088017

    ОтветитьУдалить
  10. Прочитайте, будь ласка, як я почувався іноді тому
    Я читав усі коментарі з 2015 року і дещо справді полегшується, коли ніхто навколо не переживає нічого подібного, іноді здається, що ти переживаєш цілком у всьому світі, але ось справжні та справжні людські переживання, які роблять ти розумієш, що всі емоції, сльози, біль тощо. - нормальний процес після розлуки, навіть якщо це займає тривалий час. Дуже важко змиритися, коли вона покидає тебе без серйозних причин, навіть сама розлука закінчилася простим поцілунком у губи, тож я навіть не можу перестати думати про нього через 4 місяці, перестати думати, навіщо їй це потрібно . Поки я прокидаюся і лягаю спати, думаючи лише про неї, звичайно, бувають дні, коли я відчуваю, що одужую, і сильний відпустити всі думки, але потім настає наступний день і все закінчиться знову не можу зупинитись за нею за соціальним простором, і там я завжди бачу, як вона подорожує за iv. країна, добре провести час з друзями тощо, потім гризе на себе думкою, що вона здатна відпустити мене і насолодитися життям, і я застряг і не рухаюся вперед, якщо дію на щось, я дійсно не хочу ' t повноцінно переживаю цей момент, мої думки рухаються в інше місце. Я щиро радий, що їй добре, я не бажаю їй нічого поганого, і ніколи не бажаю їй нічого, але ця «кнопка жалості до себе» все ще залишається, я все ще живу в надії, що одного разу вона напише до мене і запитайте за мною, як я роблю, але такі надії здаються порожніми. , оскільки ми не спілкуємось повністю після розлуки. Хтось хоче поговорити, поділитися думками або навіть обмінятися ними, але друзі, які не пережили чогось подібного, не хочуть постійно обтяжувати членів родини.
    нарешті, моя подруга пізніше повернулася до мене і любить мене ще краще, ніж раніше, але це лише духовна людина, яка допомагає мені, і якщо вам потрібна допомога, не соромтеся звернутися до доктора Пеллара і зв’язатися з ним за допомогою цього електронного листа,
    drpellar@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  11. Dr.Sango, ЩО ДОПОМОГАЄМО ЗБЕРЕГАТИ МОЕ ВІДНОСНЕННЯ
    Я хочу засвідчити про велику і потужну заклинання заклинань, що моя дружина залишила мене та дітей на 2 роки, коли я її подзвонила, вона залишила нас за іншою жінкою, і коли я подзвонив їй, вона сказала, що хоче розлучення, я так сумувала, що плакала всю ніч я так самотньо шукав щось в Інтернеті, коли знайшов майстра на ім'я Dr.Sango, який допоміг багатьом людям зі своїми проблемами, тому я зв’язався з ним щодо його проблем, він сказав мені, що це займе 24 години, а моя дружина повернувся б до мене. Я зробив усе, що він мені сказав. Наступного дня моя дружина повернулася на коліна і попросила скасувати розлучення, яким ми зараз насолоджуємось. якщо вам потрібна допомога, ви можете зв’язатись із людиною-майстром, яка допоможе мені через електронну пошту spellspecialistcaster937@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  12. Прочитайте, будь ласка, як я почувався іноді тому
    Я читав усі коментарі з 2015 року і дещо справді полегшується, коли ніхто навколо не переживає нічого подібного, іноді здається, що ти переживаєш цілком у всьому світі, але ось справжні та справжні людські переживання, які роблять ти розумієш, що всі емоції, сльози, біль тощо. - нормальний процес після розлуки, навіть якщо це займає тривалий час. Дуже важко змиритися, коли вона покидає тебе без серйозних причин, навіть сама розлука закінчилася простим поцілунком у губи, тож я навіть не можу перестати думати про нього через 4 місяці, перестати думати, навіщо їй це потрібно . Поки я прокидаюся і лягаю спати, думаючи лише про неї, звичайно, бувають дні, коли я відчуваю, що одужую, і сильний відпустити всі думки, але потім настає наступний день і все закінчиться знову не можу зупинитись за нею за соціальним простором, і там я завжди бачу, як вона подорожує за iv. країна, добре провести час з друзями тощо, потім гризе на себе думкою, що вона здатна відпустити мене і насолодитися життям, і я застряг і не рухаюся вперед, якщо дію на щось, я дійсно не хочу ' t повноцінно переживаю цей момент, мої думки рухаються в інше місце. Я щиро радий, що їй добре, я не бажаю їй нічого поганого, і ніколи не бажаю їй нічого, але ця «кнопка жалості до себе» все ще залишається, я все ще живу в надії, що одного разу вона напише до мене і запитайте за мною, як я роблю, але такі надії здаються порожніми. , оскільки ми не спілкуємось повністю після розлуки. Хтось хоче поговорити, поділитися думками або навіть обмінятися ними, але друзі, які не пережили чогось подібного, не хочуть постійно обтяжувати членів родини.
    нарешті, моя подруга пізніше повернулася до мене і любить мене ще краще, ніж раніше, але це лише духовна людина, яка допомагає мені, і якщо вам потрібна допомога, не соромтеся звернутися до доктора Пеллара і зв’язатися з ним за допомогою цього електронного листа,
    drpellar@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  13. Dr.Sango, ЩО ДОПОМОГАЄМО ЗБЕРЕГАТИ МОЕ ВІДНОСНЕННЯ
    Я хочу засвідчити про велику і потужну заклинання заклинань, що моя дружина залишила мене та дітей на 2 роки, коли я її подзвонила, вона залишила нас за іншою жінкою, і коли я подзвонив їй, вона сказала, що хоче розлучення, я так сумувала, що плакала всю ніч я так самотньо шукав щось в Інтернеті, коли знайшов майстра на ім'я Dr.Sango, який допоміг багатьом людям зі своїми проблемами, тому я зв’язався з ним щодо його проблем, він сказав мені, що це займе 24 години, а моя дружина повернувся б до мене. Я зробив усе, що він мені сказав. Наступного дня моя дружина повернулася на коліна і попросила скасувати розлучення, яким ми зараз насолоджуємось. якщо вам потрібна допомога, ви можете зв’язатись із людиною-майстром, яка допоможе мені через електронну пошту spellspecialistcaster937@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  14. Mieheni huijasi ystäväni kanssa, hän muutti toisen naisen kanssa. Mieheni, joka ei nyt pystynyt toimeen ilman minua, ei halua nähdä minua. Olen niin onnellinen, että sain rakkaan aviomieheni takaisin sen jälkeen, kun väärennetty loitsunharjoittaja huijasi minua kahdesti, mutta kiitän Jumalaa siitä, että tohtori Lomi auttoi tuomaan mieheni takaisin viipymättä ilman minkäänlaista huijaustoimintaa. yhteyttä tähän Jumala lähetti oikoluvun sähköpostiinsa; LOMIULTIMATETEMPLE@GMAIL.COM, lupaan, että hän auttaa sinua ratkaisemaan suhteesi ongelman, hänen sanansa ovat SURE.

    ОтветитьУдалить
  15. МОЩНИЙ ЗАКЛИНОВИЙ КАСТЕР, ЩО ВРОСИЛО МОЄГО ЕКСУАЛЬНОГО МУЖА В МОЄ ЖИТТЯ, ПІСЛЯ ЯКОГО він залишив мене електронною поштою через електронну пошту DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM АБО ДОБАВІТЬ ЯГО В WHATSAPP / VIBER: +2347054019402
    Привіт, мої товариші по мережі, я хочу скористатися цим засобом, щоб подякувати DR WALE, тому що він повернув мого колишнього чоловіка. мій чоловік залишив мене для своєї колишньої дівчини, яку він мав до того, як одружився зі мною, це складна ситуація для мене. Я зателефонував і благаю його повернутися, він відмовився, сказав, що більше не любить мене. Я намагався всіма можливими способами повернути його все. даремно я розповів про це своїй подрузі, і вона дала мені DR WALE WhatsApp, а я йому WhatsApp і сказала йому свою проблему, і він сказав мені, що робити, і я це зробив, і він наклав заклинання любові, яке повернуло мого чоловіка протягом 48 годин. Якщо вам потрібна допомога у поверненні разом із колишнім. зв’яжіться з DR WALE за адресою
    WhatsApp / Viber him +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  16. Я маю дати це дивовижне свідчення, яке настільки неймовірно досі. У мене була проблема зі своїм колишнім чоловіком 8 років тому, що призвело до нашого розриву. Я знову не був собою, я почувався таким порожнім у собі, моє кохання та матеріальне становище стало гіршим, поки мій близький друг не розповів мені про заклинателя, який допоміг їй у тій же проблемі, його також звати Д-Р УАЛ. Я зв’язався із заклинателем DR WALE, і я сказав йому свою проблему, він попросив мене заплатити за речі, я заплатив, бо вірю його словам. він сказав мені, що менш ніж за 48 годин мені зателефонує чоловік і сказав, що він повернеться до мене. тільки що DR WALE сказав, що так все працює. мій чоловік зателефонував мені і сказав, що повертається додому теж я. я була дуже рада повернути його до себе. Найцікавіша частина історії - це те, що я вагітна. Дякуємо DR WALE за те, що я врятував мій шлюб, а також за те, що врятував і інші. продовжуйте свою добру справу. Д-р УОЛ - людина, що має слова. WhatsApp / Viber +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  17. Привіт усім, я хочу засвідчити великого та могутнього заклинателя заклинання DR WALE, який повернув мого колишнього, який покинув мене і заручився з іншою дівчиною. Ми були щасливі разом, коли раптом він просто змінився, він звик телефонувати мені кожного разу вранці та ввечері перед сном, але все це зупинилося без поважних причин. будь-коли я дзвоню йому, він кричить на мене і каже мені, що не хоче більше мати до мене нічого спільного, я був такий сумний і розгублений, що не знав, що робити, тоді я зайшов в Інтернет, щоб шукати, як повернути свою Тоді я знайшов статтю, де хтось говорив про те, як великий і могутній DR WALE допоміг їй, і вона залишила його номер WhatsApp +2347054019402, я взяла його і зв’язалася з ним. я сказав йому свою проблему, він лише посміхнувся і сказав, щоб я розслабився, все буде добре, я зробив все, що він попросив, і він запевнив мене, що через 48 годин мій колишній повернеться, на моє найбільше здивування через три дні повернувся мій хлопець на колінах і благаючи, щоб я прийняв його назад, зараз ми такі щасливі разом. DR WALE також може допомогти вам зв’язатися з ним за адресою WhatsApp / Viber: +2347054019402 АБО drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  18. Є одна людина, з якою я знаю, з якою можна поговорити наодинці та вирішити свою проблему, це ДР УЕЛ, заклинач, який використовує свою магічну силу, щоб змінити життя стільки людей, яких я знаю. Любов, хвороби, що завгодно, просто зв’яжіться з ним через WhatsApp / Viber +2347054019402 АБО drwalespellhome@gmail.com Проведіть із ним приватну сесію, і повірте, він може вам допомогти.
    * Заклинання любові
    * Весільні заклинання
    * Заклинання краси
    * Заклинання багатства
    * Заклинання сексуального потягу
    * Заклинання казино
    * Видаліть заклинання прокляття
    * Захисні заклинання
    * Заклинання лотереї
    * Привороти на удачу

    ОтветитьУдалить
  19. Шукаєте своє любовне життя назад, ту людину, яку ви любите і не можете відпустити? Ну, я знаю людину, яка добре справляється з тим, що робить, і людину, яка дотримується слова, щоб повернути вас і вашого чоловіка, дружину, партнера назавжди, і це ДР УЕЛ, я втратив свого партнера, і ми були разом майже 5 років, моя партнерська сім'я мала щось спільне з тим, що ми розійшлися, і я відчув, що не можу продовжувати життя, тому що мій партнер означав для мене світ, я плакала і не могла ні спати, ні їсти, але я ніколи не відмовлялася від свого партнер. Я почав досліджувати і читав численні статті про DR WALE та про те, як працюють його заклинання любові, і ви могли повернути свого партнера протягом 48 годин. Я зв’язався з DR WALE і розповів йому все, що відбувається, і він сказав мені, щоб я взагалі не хвилювався, я слідував і робив все, що він наказав мені робити, і протягом 48 годин після того, як він зробив свою роботу, мій партнер знову опинився в мене на руках, і я я найщасливіша людина на цій землі, він повернув моє любовне життя, і я відчуваю себе абсолютно новою людиною. Повірте, він найкращий, і він працює на WhatsApp / Viber +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  20. ВСІ ДЯКУЮ ДР. УЕЛЮ Я в рабстві з тих пір, як мій колишній залишив мене заради іншої жінки. Для мене це було справді пекло, і всі сказали мені забути про нього, але я не зміг, тому що я його так люблю. друг познайомив мене з цим чудовим заклинателем DR WALE, який врятував стільки життя та стосунків, і я зв’язався з ним через його WhatsApp / Viber: +2347054019402
    АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com я йому все пояснюю, і він відразу ж через 48 годин закляв для мене, все обернулося, і мій хлопець повернувся до мене на коліні, благаючи про прощення, що я єдина жінка його життя зараз. я був здивований, що ніколи в житті не бачив такого дива. Я дуже вдячний цій людині, і я назавжди опублікую його ім'я DR WALE

    ОтветитьУдалить
  21. ВСІ ДЯКУЮ ДР. УЕЛЮ Я в рабстві з тих пір, як мій колишній залишив мене заради іншої жінки. Для мене це було справді пекло, і всі сказали мені забути про нього, але я не зміг, тому що я його так люблю. друг познайомив мене з цим чудовим заклинателем DR WALE, який врятував стільки життя та стосунків, і я зв’язався з ним через його WhatsApp / Viber: +2347054019402
    АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com я йому все пояснюю, і він відразу ж через 48 годин закляв для мене, все обернулося, і мій хлопець повернувся до мене на коліні, благаючи про прощення, що я єдина жінка його життя зараз. я був здивований, що ніколи в житті не бачив такого дива. Я дуже вдячний цій людині, і я назавжди опублікую його ім'я DR WALE

    ОтветитьУдалить
  22. ТЕРМІНОВА ЕФЕКТИВНА ЛЮБОВНА СПЕЛІЯ, ЩОБ ШВИДКО ВИРОБИТИ ЕКСАЛ І ЗБЕРЕГИТИ СВОЙ ШЛЮБ! Вибачте, що виклав це в мережу, але я повинен. Я назавжди буду в боргу DR WALE за виправлення мого розірваного шлюбу після того, як мій чоловік залишив мене до іншої жінки на 8 місяців. Я ніколи не вірив у заклинання, поки мій друг не познайомив мене з DR WALE. Спочатку я скептично ставився до нього, бо багато чув про заклинателя помилкових заклинань, але я відкинув свої сумніви, бо відчайдушно намагався повернути свого чоловіка, і я робив згідно з тим, що він наказав мені робити. Зараз мій чоловік повернувся буквально за 48 годин після зв’язку з ним. Я живу щасливо зі своїм чоловіком після 8 місяців розірваного шлюбу, і я не буду відпочивати, поки його не знають у всьому світі. Він також спеціалізується на лотерейних заклинаннях, заклинаннях промоції, заклинаннях хвороби E.T.C. Зв’яжіться з DR WALE зараз WhatsApp / Viber: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  23. Це свідчення, яке я скажу кожному на почуття. я одружена чотири роки, і на п’ятий рік мого шлюбу інша жінка мала заклинання, щоб забрати коханого від мене, а чоловік залишив мене і дітей, і ми страждали два роки, поки я не мала на увазі посаду, де це чоловік DR WALE допомогли комусь, і я вирішив спробувати йому допомогти мені принести свого чоловіка додому і повірте мені, я просто надіслав свою фотографію йому та моєму чоловікові, і через 48 годин, як він мені сказав, я побачив машина в'їхала в будинок, і ось це був мій чоловік, і він приїхав до мене та дітей, і тому я радий зробити кожного з вас подібним до зустрічі з цим чоловіком і повернути коханого до себе. Зв’яжіться з його WhatsApp / Viber +2347054019402 АБО електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  24. Я один з тих людей, які сказали: "Я ніколи не покличу екстрасенса чи фокусника чи що завгодно", щоб допомогти мені у вирішенні своїх проблем - найменше у всіх моїх любовних проблемах, але я досяг того, що зрозумів, що потребую певних вказівок і я дуже рада, що знайшла цього чоловіка, якого звали DR WALE. Коли я ледь не загубила чоловіка в одній з наших дурних бійок (він розірвав зі мною), я думала, що втратила все. я плачу цілими днями і думаю, що він більше ніколи до мене не повернеться. я прочитав стільки свідчень про заклинання кохання DR WALE, як він допомагає повернути колишнього коханого назад. Я швидко відправляю йому листа. а також повернути мого чоловіка з його заклинанням любові. І коли я був у самому відчаї, він не скористався мною. Ви зробили дуже хорошу послугу людині, яка справді потребує. Я не знаю, як ви це зробили, або як ця магія працює, але все, що я знаю, це, що це працює !! ми з чоловіком щасливо знову разом, і я завжди буду вдячний DR WALE. для будь-яких видів допомоги дуже здатний і надійний для допомоги WhatsApp / Viber +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  25. років тому моя подруга розповіла, як вона познайомилася з DR WALE в Інтернеті, і пояснила свої стосунки з DR WALE. вона сказала, що її хлопець планував розлучитися з нею, тому що хлопець жахливо проводить час на роботі. але вона сказала, коли розповіла DR WALE все. Д-р УЕЙЛ допоміг їй чаклувати, і її хлопець більше ніколи не розлучався з нею. вона сказала, що DR WALE все виправив. вона навіть сказала, що Д-р УЕЛ був тим, хто допоміг своєму хлопцеві знову забезпечити собі роботу. я теж є живим свідченням хорошої роботи DR WALE. він допоміг відвоювати серце мого чоловіка, яке планувало одружитися з іншою жінкою. ну за допомогою ДР УАЙЛА мій чоловік більше ніколи не одружувався після нашого шлюбу. я заплатила або всі речі, за які він попросив мене заплатити, потім він зробив закляття, щоб мій чоловік знову був поруч зі мною. Ви можете зв’язатися з DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402 АБО електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  26. Якщо ви були розчаровані іншими заклинателями та цілителями, які не змогли надати бажані результати. Будьте впевнені цього разу з найпотужнішим і духовно обдарованим заклинателем заклинань, з яким ви коли-небудь стикалися.
    Зверніться до нього, якщо знаєте, що вам доводиться доля нижче
    Електронна адреса: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    (1) Чи подобається вам колишній?
    (2) Чи завжди вам сняться кошмари?
    (3) Хочете отримати підвищення на своєму робочому місці?
    (4) Ви хочете, щоб жінки / чоловіки бігали за вами?
    (5) Хочете свою дитину?
    (6) Хочете бути багатим?
    (7) Ви хочете, щоб ваш чоловік / дружина назавжди були вашими?
    (8) хочете збільшити розмір свого хуя? / Тривати довго під час сексу?
    (9) Хочете повернути втрачені гроші?
    (10) Ви хочете припинити розлучення?
    (11) Ви хочете розлучення?
    (12) Ви хочете, щоб кожне ваше бажання було виконано кимось?
    (13) заклинання зачати вагітність дитині потрібно?
    (14) Ви хочете припинити свій шлюб чи стосунки або розірвати стосунки?
    (15) Вам важко виграти справу в суді?
    (16) Ви хочете одружитися зі своїм партнером якомога швидше?
    Знову ж таки, моя електронна адреса: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    Негайно зв’яжіться з ним, щоб вирішити всі ваші проблеми та вирішити ситуацію за лічені дні.

    ОтветитьУдалить
  27. Привіт усім, я хочу повідомити всьому світу, як DR WALE відновив мої розірвані стосунки з EX. Ми разом уже 4 роки, і він сказав мені, що не любить мене, як колись. Все було не так близько 4 місяців, і він закінчив це близько місяця тому. Я був нещасний і просто не хочу більше йти далі. Я писав йому повідомлення відразу після цього, але він навіть не відповів мені. Одного разу я шукав спосіб повернути його в Інтернет, коли побачив пост леді, яка свідчила про те, як заклинатель кохання під назвою DR WALE допоміг їй повернути колишнього, я так відчайдушно намагався повернути свого Я надіслав йому повідомлення і пояснив йому свою ситуацію, і він наказав мені зробити щось, що я і зробив, і через 48 годин мій хлопець повернувся на колінах і благав про моє прощення, і я прощаю його, і наші стосунки знову повернуться до звичного, якщо твій колишній обірвався з вами або у вас є якісь проблеми, тоді ваша проблема закінчилася, тому що DR WALE може вирішити всі проблеми шлюбу та стосунків. Якщо вам потрібно його терміново, ви можете додати його на WhatsApp / Viber: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  28. Я майже здалася в житті, коли мій чоловік сказав, що хоче розлучення, бо це стало для мене несподіванкою, я запитала його, в чому проблема, але він просто він втомився і його зараз цікавить інша жінка, тоді мій інстинкт підказав мені, що щось було неправильно з ним, тому що це настільки незвично, подруга познайомила мене з людиною, яка називається DR WALE, вона сказала мені, що саме він повернув її чоловіка додому після чотирьох років розлучення, я написала заклинання і пояснила свою ситуацію йому він сказав мені, в чому проблема і що потрібно було зробити, щоб мій чоловік передумав щодо розлучення, я дотримувався інструкцій DR WALE, і через два дні я почав переживати добро в своєму чоловікові, і він сказав мені він не хоче розлучення, але хоче провести решту свого життя зі мною. Якщо ви стикаєтесь із ситуацією, яка вам не подобається у шлюбі чи стосунках, зв’яжіться з DR WALE на його WhatsApp або Viber: +2347054019402 АБО Електронна адреса: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  29. Життя приходить з різними переживаннями, я не знаю, що у вас є, але це моє коротке свідчення, я щасливий, набравши це, тому що в моєму шлюбі знову мир, і все завдяки великій людині на ім'я DR WALE, він є потужним заклинанням заклинатель, який допомагає вирішити суперечку між мною та моїм чоловіком заклинанням любові, мій чоловік пішов з дому і жив іншою жінкою протягом дев'яти місяців, не піклуючись про мене та нашу шестирічну дочку, у фінансовому плані я добре, бо я банкір, але мені потрібні ніжний догляд за чоловіком, але мій чоловік нікуди не близько, я прошу його повернутися додому кілька разів, але нічого не вийшло, я навіть попросила його старшого брата допомогти мені. Я прочитав свідчення чоловіка, який описав, як DR WALE допоміг йому зупинити дружину від розлучень із заклинанням любові, тому я взяв його контакт і пояснив йому свої проблеми, він сказав мені, що потрібно для любовного заклинання, і я дав йому фінанси на придбання через три дні мій чоловік повернувся додому. Контакт: WhatsApp / Viber: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com для будь-яких проблем, що турбують ваше серце DR WALE допоможе вирішити їх за вас.

    ОтветитьУдалить
  30. Це свідчення, яке я скажу кожному, хто почує. я був одружений чотири чотири роки, і на п'ятому році мого шлюбу інша жінка мала заклинання забрати мого коханого від мене, і мій чоловік залишив мене та дітей, і ми страждали протягом двох років, поки я не мав на увазі пост, де це чоловік DR WALE комусь допоміг, і я теж вирішив звернутися до нього за допомогою, щоб він міг допомогти мені повернути чоловіка додому і повірте, я просто надішлю свою фотографію йому та фотографії мого чоловіка і через кілька тижнів, як він мені сказав, Я побачив, як до будинку заїхала машина, і ось це був мій чоловік, він приїхав до мене і дітей, і тому я радий змусити кожного з вас у подібній ситуації зустрітися з цим чоловіком і повернути вашого коханого Ви його WhatsApp/Viber: +2347054019402 АБО електронна адреса: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  31. РЕАЛЬНИЙ І ГІНАЛЬНИЙ КОНСТРУКЦІЙНИЙ ЗАКЛАД ЛЮБОВИ ДЛЯ ЕКСКОРИСТА ТЕРМІНОВО ДВИГНІТЬ АБО WHATSAPP +2347054019402.
    Я хочу скористатися цією можливістю, я маю висловити велику подяку Д -РУ ВАЙЛУ за те, що він повернув свого колишнього чоловіка. після семи років шлюбу мій чоловік пішов від мене до іншої жінки, я зробила все можливе, щоб повернути його, але все, що я зробила, було марно, мені було сумно, але я не втрачала надії повернути його назад, бо мала віру в Бога. Тож я шукаю в Інтернеті, як повернути чоловіка, і я натрапив на повідомлення Д -ра Вейла про те, як він допоміг жінці повернути свого колишнього, я зв’язався з ним і розповів йому про біль, який я переживав, він розповів мені, що щоб зробити, і я це зробив, а потім через кілька тижнів він наклав на мене приворот, мій чоловік подзвонив мені і сказав, що шкодує за те, що він зробив, і що він дуже за ним сумує, пізніше того ж дня він повернувся додому і попросив пробачте, з тих пір наша любов стала міцнішою. Для дивовижних речей, які зробив для мене Д -р ВАЙЛ, було б несправедливо не давати всьому світу знати, що такий потужний заклинатель дійсно живе. Якщо ви хочете повернути свою колишню швидку електронну пошту DR WALE на WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhomel@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  32. Добрий день, друзі, я радий прочитати цей допис у блозі, це так дивно, як люди діляться своїм життєвим досвідом, і я тут, щоб поділитися своїм, тому що всього два дні тому я прочитав подібну історію жінки, яка живе в Швеції, Анна вона повернула свого колишнього коханого чоловіка додому після 2 -х років розлучення, я був так зворушений її історією, і я написав на ту саму електронну адресу, яку вона залишила, про заклинателя любові, який їй допоміг.
    Я той, хто ніколи раніше не вірив у чари кохання чи будь -яке заклинання вуду, але я просто намагаюся спробувати. Я надсилаю повідомлення заклинателю доктора Одудуви, щоб той допоміг мені повернути хлопця. Я отримав відповідь від Одудуви, і він запевняє мене, що може допомогти мені повернути мою любов. Я ретельно виконував усі його вказівки, як виконувати процедуру правопису любові.
    всього через два дні після того, як ми полюбили привороту, мені зателефонував мій колишній хлопець, і він вибачився і попросив мене пробачити йому те, що він хоче, щоб ми знову возз'єдналися як одна щаслива сім'я кохання. Я був настільки вражений і прийняв.
    зараз я і мій хлопець повернулися на шлях.
    вся подяка йде великому Одудуві за його обдаровані сили відновити мою любов.
    ось та сама адреса електронної пошти, яку я отримав із публікації блогу commend (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) _

    ОтветитьУдалить
  33. Я просто хочу поділитися своїм досвідом з усім світом про те, як я повернула чоловіка і врятувала шлюб. Я був одружений сім років і мав чотирьох дітей, і я жив щасливо зі своєю сім'єю, поки зі мною та чоловіком не почало ставати потворного, що майже щоразу приводило нас до сварок і сварок. Стало ще гірше, коли мій чоловік подав на розлучення. Я з усіх сил намагався змусити його змінити думку і залишитися зі мною, тому що я любила його всім серцем і не хотіла втрачати чоловіка, але все просто не вийшло. Він виїхав з дому і все одно подав на розлучення. Я благав і пробував усе, але все одно нічого не вийшло. Прорив стався, коли хтось познайомив мене з цим чудовим, чудовим заклинателем під назвою DR WALE, який врешті -решт допоміг мені… через хороші історії, які я мав про DR WALE, і багато солодких коментарів про нього в Інтернеті, я зв’язався з ним, і все вийшло добре. Він зробив для мене приворот, і все справді вийшло так, як він обіцяв, і мій чоловік змінив думку і повернувся додому, щоб залишитися зі мною та дітьми. І пообіцяй мені більше ніколи не завдати мені болю. ми живемо щасливо, як це було за допомогою доктора Вейла. Якщо вам потрібна допомога, ви можете зв'язатися з DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 або електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  34. Я розлучилася з чоловіком три роки тому. Між нами не було спілкування. Сім’ї та друзі порадили мені не забути про шлюб і рухатися далі у своєму житті. Я не хотіла вийти заміж за когось іншого, тому що в глибині душі я все ще люблю свого чоловіка. Я так сильно страждала від болю та розгубленості, що прочитала в Інтернеті рекомендацію про те, як доктор Алаба возз’єднав розірваний шлюб за допомогою своїх духовних сил. Я постійно читав так багато свідчень про те, як він допоміг покласти край розлученню та повернути колишніх коханих людей, і моя віра відновилася. Я повинна негайно зв’язатися з доктором Алабою через кілька хвилин, він відповів мені і дав інструкції, що робити, після того, як я виконала необхідну вимогу через два дні після ритуалу, заклинання змінило моє життя навколо мого чоловіка, щоб більше не зв’язуватися зі мною. Два роки подзвонили мені серед ночі, плачучи і вибачаючись, що це справа рук демонів, тому я досі дивуюся цьому диву, тому прощаю його. Тепер мій шлюб тепер у рівновазі. Ритуал Дралаба спрацював чудово, а шлюб міцніший, ніж раніше, і ніщо не зможе нас знову розлучити. Я відвідав стільки сайтів, на яких шукав допомоги, це було безнадійно, поки я не зв'язався з Дралабою, справжнім чоловіком, який допоміг мені відновити мій розірваний шлюб, якщо у вас є подібна проблема у вашому шлюбі, ви хочете, щоб ваш чоловік або дружина знову полюбили вас . , У вас є хтось, кого ви любите, і ви хочете, щоб він або вона любили вас у відповідь, у вашому житті є виклик, шаблон заклинання доктора Алаби - це рішення і відповідь на вашу проблему, WhatsApp / Viber з його номером телефону: +1(425) 477-2744, зв'яжіться з ним сьогодні, надіславши електронного листа на адресу dralaba3000@gmail.com Не дозволяйте нікому забрати у вас вашого чоловіка.

    ОтветитьУдалить
  35. Перш за все дякую доктору Айо за те, що він повернув мені коханого протягом 48 годин. Мені нема чого сказати, окрім як подякувати тобі та повідомити тобі, що я щаслива.. Мій коханий ставиться до мене краще, і тепер він проводить зі мною більшу частину свого часу, розповідаючи мені, як сильно він любить мене, ніж будь-коли раніше.. Якщо ти маєш будь-які проблеми з вашим коханцем зв’яжіться з Dr.Ayo електронною поштою: ( drayospell@gmail.com ) або WhatsApp +2347055691377 або viber, тому що він є рішенням будь-яких проблем у стосунках

    ОтветитьУдалить