понедельник, 14 октября 2013 г.

Смячани діждалися нового мосту

Те, що сільський голова Смячі Тетяна Лисенко на своїй території хазяйнує розумно, ні в кого сумнівів не викликає. За усі її виборчі періоди не було жодного випадку, аби вона когось не вислухала, комусь не допомогла.



Останнім часом серед поставлених людьми великих завдань стала реставрація мосту через Снов. В які тільки двері не стукала Тетяна Василівна, кого тільки не залучала до роботи, аби той міст за селом був якнайскоріше капітально відремонтований.
Надійне плече підтримки підставив голова райдержадміністрації Олександр Грабовський: попросив про підмогу смячанам господарюючого на їхніх землях директора пп «Нива-Імпульс» Григорія Корнієнка. Той відгукнувся одразу. Григорія Петровича, що веде свою діяльність економно, продумано, дуже хазяйновито, не виснажуючи землі, та ще й надаючи регулярну соціальну допомогу громаді, навчати, як це зробити, не треба було.
Робота закипіла відразу, в ній чудово проявила себе команда, зібрана Г.П. Корнієнком: трактористи Володимир Василяко, Микола П’ятківський, Олександр Радченко, Володимир Василяко, Микола Мозговий, Станіслав Воробей, будівельники Віталій Золоторинець, Володимир Підгорний, Олександр Лисенко та Сергій Лисенко.
Результат – на лице: і жителям Смячі, і гостям цього мальовничого куточка на березі синьоокої Снові відтепер можна без хвилювання і перешкод діставатися новим дерев’яним мостом (на дубових підмосниках) на «білі береги», у сусідні села Конотоп, Лосеву Слободу й Нові Млини, до красеня-лісу, де весь літньо-осінній сезон море ягід і грибів. Приміром, сільський голова Тетяна Лисенко лише за останній місяць замаринувала одних «білих» більше 80 літрів і насушила їх цілий мішок.
P.S. Допомогу у реставрації смяцького мосту тамтешній громаді надали народні депутати, керівники ряду підприємств і організацій Щорського і сусіднього Городнянського районів.
Фото Олени КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий