пятница, 18 октября 2013 г.

Запрошуємо на навчання

Вінницький міжрегіональний центр професійної реабілітації інвалідів «Поділля» (далі Центр) є державною соціально-юридичною установою Міністерства соціальної політики України, що здійснює професійну реабілітацію інвалідів, впроваджуючи комплексний підхід.

До Центру приймаються інваліди І-ІІІ груп працездатного віку, які постійно проживають на території України і перебувають на обліку в органах соціального захисту населення, та на підставі висновку медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) потребують професійної та соціально-психологічної реабілітації. Центр «Поділля» здійснює навчання осіб з інвалідністю за 17 професіями з відповідним терміном навчання: оператор комп`ютерного набору – 5 міс.; кравець – 8 міс.; взуттєвик з ремонту взуття – 3 міс.; взуттєвик з індивідуального пошиття взуття – 12 міс.; швачка – 4 міс.; фотограф (фотороботи) – 4 міс.; конторський службовець (бухгалтерія) – 8 міс.; перукар (перукар-модельєр) – 5 міс.; флорист – 5 міс.; маникюрниця – 3 міс.; лицювальник-плиточник – 6 міс.; візажист, стиліст – 6 міс.; касир банку – 8,1 міс.; ліфтер – 1,5 міс.; оператор котельні – 3 міс.; в`язальниця трикотажних виробів з полотна – 2 міс.; секретар керівника – 6 міс. З метою створення зручних та комфортних умов на час проходження професійної реабілітації Центр організовує безкоштовне харчування для осіб з обмеженими можливостями, іногороднім надається гуртожиток.
За більш детальною інформацією просимо звертатись до управління соціального захисту населення за адресою: м.Щорс, вул.Гомельська,26, або за тел. 2-13-38.

Комментариев нет:

Отправить комментарий