воскресенье, 6 октября 2013 г.

Його дуже цінують

До численної команди районних медичних працівників входять особистості, які від природи володіють насправді магнетичними властивостями. Вони органічно і невимушено притягують до себе пацієнтів, пропонують несподівані варіанти виходу із хвороб, нові методи лікування. Коли хочете, навіть стають тими епіцентрами, навколо яких вирує буття більшості громадян. Словом, я про керуючого Тихоновицькою сільською амбулаторією Юрія Михайловича Будлянського. Його креативності, завзятості, цілеспрямованості може позаздрити будь-хто. А життєвий і професіональний досвід виплескується у народну вдячність, визнання. До нього на прийом йдуть вранці і увечері, йдуть старенькі і молоді. У когось тиск стрибнув чи температура зашкалює, хтось ногу порізав, у когось алергія почалася – всіх недуг, з якими допомагає впоратися цей лікар, не перелічити.


Цього літа витяг з того світу голову місцевого сільгосппідприємства Анатолія Ігнатенка. Його вкусила оса, стан був близький до шокового, і якби не вчасна допомога Юрія Будлянського, невідомо, чим би все скінчилося.
Юрій Михайлович – щасливий сім’янин: у нього прекрасні дружина і син, любляча матір, у нього багато друзів. Бо навколо нього панує особлива аура, наповнена доброзичливістю, любов’ю та позитивною енергетикою.
Фото Олени КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий