пятница, 25 октября 2013 г.

Обласний семінар-практикум для директорів опорних шкіл


17 жовтня 2013 року на базі Новоборовицької ЗОШ І-ІІІ ст. та Петрівського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. - ДНЗ» відбувся обласний семінар-практикум для директорів опорних шкіл освітніх округів з проблеми «Особливості організації профільного навчально-виховного середовища в опорній школі освітнього округу».
Провів захід в.о. ректора Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського В.М.Довбня (на знімку зліва).
Учасники семінару взяли участь у відкритті другої дошкільної групи ДНЗ «Колосок» на базі Новоборовицької ЗОШ І-ІІІ ст., ознайомилися з роботою учнівського лісництва як формою організації профорієнтаційної роботи у школі. В рамках семінару відбулась зустріч директорів опорних шкіл районів області з народним депутатом України М.В. Чечетовим.
Колектив Петрівського НВК презентував роботу навчального закладу як опорної школи освітнього округу, ознайомивши присутніх з особливостями організації профільного навчально-виховного середовища. В обговоренні проблеми семінару взяли участь В.М.Довбня, В.М.Карпенко, заступник голови РДА з гуманітарних питань та А.М. Біба, начальник відділу освіти РДА.
Марія ВЕСЕЛА,
завідуюча райметодкабінетом відділу освіти РДА

Комментариев нет:

Отправить комментарий