понедельник, 28 октября 2013 г.

А поїхали на курорт!

Не пропустіть можливість покращити своє здоров’я та здоров’я членів своєї сім’ї за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у ІV кварталі 2013 року. Наразі є путівки з термінами заїздів жовтень - грудень 2013 року до санаторно-курортних закладів «Остреч» (м.Мена), «Конча-Заспа» (м.Київ), «Лермонтовський», «Аркадія», «Дніпро Юг» (м.Одеса), «Утьос», «Місхор», «Зорі України», «Україна», «Лівадія» (АР Крим) за різними профілями захворюваннь: органів травлення, дихання, системи кровообігу, нервової системи та хребта, органів опори та руху.
До вартості путівки входять: проживання, харчування, лікування, діагностика. Щоправда, є процедури, які не входять до вартості путівки, наприклад, додаткові лікувальні масажі, які кожен, хто їх потребує, може оплатити самостійно.
У Чернігівській області дуже відомий санаторій «Остреч» (м. Мена, урочище «Остреч»). Одним з найцінніших його багатств є місцева лікувальна торфогрязь та мінеральна вода, що за своїм складом аналогічна кримським мінеральним водам. На базі санаторію проводиться лікування захворювань серцево-судинної системи, органів дихання нетуберкульозного характеру, опорно-рухового апарату, нервової системи та хребта, гінекологічних захворювань, порушень зору.
До послуг відпочиваючих – плавальний лікувальний басейн, кабінет термоконтрастних процедур, басейн вертикального хребетного витяжіння, підводний душ-масаж, кабінет гінекологічних мінеральних зрошень та гідроколонотерапії, біостимулюючий лазерний душ, кабінет гідропатії з усіма видами душів. В здравниці працює клінічна лабораторія та кабінет функціональної діагностики. Лікування проводять висококваліфіковані спеціалісти.
Є можливість оздоровитися в санаторії «Конча-Заспа» (м.Київ-84, Столичне шосе,215), де працює кваліфікований персонал, багаторічні традиції турботливої індивідуальної роботи з кожним відпочиваючим. Санаторій «Конча-Заспа» акредитований як заклад охорони здоров’я вищої категорії. Спеціалізація оздоровниці - лікування захворювань серцево-судинної, нервової системи та опорно-рухового апарату. Отримавши путівку, застрахована особа оплачує лише дорогу та 20% вартості, решту – Фонд. Так, путівка в  санаторій «Остреч» коштує 5985 грн., путівка в  санаторій «Конча-Заспа» - 6237 грн. До вартості путівки входять: проживання, харчування, лікування, діагностика.
Путівка до санаторію видається в період відпустки за основним місцем роботи. Водночас вид відпустки, під час якої надається путівка, не конкретизовано. Отже, путівка надається на період будь-якої відпустки (у т.ч. відпустки без збереження заробітної плати), обумовленої в колективному договорі, угоді та трудовому договорі між працівником і власником або уповноваженим ним органом, якщо це не супе-речить Закону про відпустки.
Застрахованій особі протягом календарного року може бути виділена лише одна путівка для санаторно-курортного лікування з урахуванням путівки, отриманої до санаторію-профілакторію або до реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу, за винятком отриманої путівки для самостійного санаторно-курортного лікування дитини (п. 4.4 Порядку № 12).
Просимо всіх страхувальників, хто ще не надав заявку від організації чи суб’єкта підприємницької діяльності, не гаяти часу і зробити це невідкладно.
З питань отримання путівок та подання заявок звертайтесь до Корюківської міжрайонної виконавчої дирекції код (04657) за телефоном 3-12-36, або представників дирекції в районах: Щорський - (04654)2-18-64, Городнянський - (04645)2-75-18.
Тамара ЄРМОЛЕНКО, директор
Корюківської міжрайонної виконавчої
дирекції обласного відділення Фонду

Комментариев нет:

Отправить комментарий