понедельник, 14 октября 2013 г.

Сценічний успіх

Нещодавно танцювальний колектив «Ягідки» побував у Чернігові, де взяв участь у фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Яскрава країна».
У залі обласного музично-драматичного театру сотні юних талантів з різних міст України продемонстрували свою обдарованість у вокалі, інструментальному жанрі та хореографії. Наші діти виступили в номінації «Народний танець». Вихованці старшої вікової групи (до 16 років) виконали «Польку-полісянку» і танок «Деревенские потешки», причому зробили все так вправно, що у більшості членів солідного журі на чолі з В.В.Вантух (народною артисткою України, художнім керівником дитячої хореографічної школи при Національному академічному ансамблі танцю ім.П.Вірського) навіть сумніву не виникло, кого оголосити володарем І місця. А ось щорські танцюристи молодшої групи (від 10 до 13 років) теж вийшли в лідери – за майстерно представлені на сцені «Козачок» й українську «Польку з бубнами». Слід зауважити, що загалом у хореографії перемогу намагалися здобути 24 колективи – з Києва, Чернігова, Дніпропетровська, Севастополя, Одеси…
Під завісу фестивалю відбувся гала-концерт переможців, під час якого щорсівчани весело відтанцювали «Польку-полісянку». Всі володарі призових місць отримали від організаторів подарунки та ласощі. Художній керівник «Ягідок» Світлана Горбатович, підсумовуючи виступи колективу протягом двох фестивальних днів, зауважила, що всі наші діти дуже відповідально поставилися до своєї місії й додали ще одну яскраву перемогу до скарбнички культурних надбань Щорсівщини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий