понедельник, 26 января 2015 г.

Вибір професії

За інформацією начальника сектора кадрового забезпечення райвідділу міліції Ю.Кожанова, нещодавно стартував процес відбору кандидатів на вступ до вищих навчальних закладів органів внутрішніх справ. Детальніше про це – читайте далі.


У системі МВС діють Київська національна академія внутрішніх справ, Харківський національний університет внутрішніх справ, Дніпропетровський університет внутрішніх справ, Львівський державний університет внутрішніх справ, Одеський держуніверситет внутрішніх справ. (Луганський держуніверситет внутрішніх справ і Донецький юридичний інститут розпочинають діяльність за іншими місцями розташування). Також бажаючі можуть навчатися в Харківській Національній академії національної гвардії, Національному університеті «Одеська юридична академія» та «Національному університеті «Юридична академія» в м.Харків. Набір абітурієнтів здійснюється за державним замовленням, випускникам гарантується працевлаштування в підрозділах внутрішніх справ на Чернігівщині. На денну форму навчання приймаються особи віком від 17 до 25 років. Підготовка документів для вступу триває з 1 січня по 1 червня 2015 року, але звернутися до райвідділу міліції треба до 1 березня. Обов’язковою умовою для вступу до ВНЗ МВС є наявність сертифікатів УЦОЯО (з історії України і української мови та літератури) із не менш як 100 набраними балами з кожного предмета. Також визначається рівень фізичної підготовки абітурієнтів: біг на 100 і 1000 метрів, віджимання від підлоги, качання пресу.
При оформленні документів кандидат подає до сектора кадрового забезпечення РВ УМВС фотокартки (1 шт. – 9 х 12 і 8 шт. – 3 х 4); копії паспортів і свідоцтв про народження членів сім’ї; копію свого ідентифікаційного коду; характеристику-рекомендацію педради школи; характеристику зі школи ЖЕУ, сільради, з усіх попередніх місць роботи, у разі наявності – військовий квиток; довідку про склад сім’ї; атестат; документ, який підтверджує право на пільги; амбулаторну картку; сертифікати про проходження наркологічного та психіатричного оглядів; розписку батьків, що вони надають дозвіл на вступ. Згодом кандидат проходить медкомісію у службі охорони здоров’я УМВС. Додаткову інформацію на цю тему можна отримати за адресою: м.Щорс, вул. 30 років Перемоги,2,. Тел. 2-18-43.
Варто додати, що для вступу приймаються сертифікати ЗНО лише 2015 року. Торік здобути професію правоохоронця захотіли п’ятеро мешканців Щорсівщини. Загалом зараз навчаються в закладах системи МВС 15 наших земляків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий