понедельник, 19 января 2015 г.

Зникла людина

На початку року в Щорсі сталося лихо – зник місцевий мешканець А.Лизогуб, 1961 року народження. (Працював на залізниці, мав статус учасника ліквідації аварії на Чорнобильсьій АЕС). Чимало хто знав його, як мисливця та рибалку.


Отже, після новорічних свят він виїхав до села Безуглівка, де в нього була хатина. (Щось ніби як дача). Провівши там декілька днів, зателефонував рідним і сказав, що скоро збиратиметься додому, ось лише трохи пройдеться природою – і все. Відтоді зв’язок із ним обірвався, у Щорсі його теж ніхто не зустрічав.
Вже 8 січня родичі почали пошуки, прибули до Безуглівки. Їх зустріла вже добряче вихолола оселя. Люди подалися в різні місця, куди ймовірно міг вирушити А.Лизогуб. І ось на річці Снов, біля ополонки, вдалося знайти чобіт, який, можливо, належить цьому чоловікові. Наступного дня, коли «кішками» обстежували ділянку дна під кригою, було знайдено мисливську двоствольну рушницю, якою володіє зниклий мешканець Щорса…
Правоохоронці негайно оголосили розшук А.Лизогуба і просять громадян, які бачили його протягом першої декади січня, інформувати про це співробітників РВ УМВС.

Комментариев нет:

Отправить комментарий