понедельник, 26 января 2015 г.

У Щорсі все спокійно

Останнім часом в країні почастішали випадки тероризму. Тож позаминулого року народні обранці трохи змінили законодавство. Так, замість звичайного штрафу за телефонні «розіграші» тепер жартівникам за ст. 259 п.1 Кримінального кодексу України загрожує від 2 до 6 років ув’язнення.
Та про це, напевно, не знав 23-річний безробітний і без постійного місця проживання випускник одного з інтернатів Прилуцького району. Хлопець, разом зі своїми двома друзями-однолітками на Водохреще пили до ранку. Випили чимало: по пляшці горілки на душу… Після ж оковитої потягнуло «на подвиги» чи просто розважитися. І колишній інтернатівець не вигадав нічого кращого, як зателефонувати на «102» і повідомити про замінування чернігівського залізничного вокзалу. Це сталося о пів на п’яту ранку. Перевірка показала, що повідомлення було хибним, тож правоохоронці зайнялися пошуками «жартівника». Вирахували швидко. І дуже скоро хлопця очікує суд і відбування покарання у колонії.
На щастя, у Щорсі таких «веселунів» немає і все спокійно. Та все ж таки правоохоронці попереджають, що не варто заради хвилинної розваги псувати собі все життя.
Маргарита Литовченко

Комментариев нет:

Отправить комментарий