понедельник, 19 января 2015 г.

Ситуація на дорогах у новорічний період

Як розповів для читачів «Променя» начальник місцевого відділення ДАІ В.А. Пискун, у період новорічних свят загальна ситуація на автошляхах Щорсівщини залишилася контрольованою. За цей час співробітники державтоінспекції затримали трьох водіїв, які керували транспортними засобами у стадії алкогольного сп’яніння. Відповідні документи на цих громадян спрямовані до місцевого суду. Принагідно треба зауважити, що кількість нетверезих водіїв «під Новий рік» виявилася приблизно такою ж, як і в минулому році.


Резонансу набула аварія, яка сталася в Щорсі 11 січня. Автомобіль «Шкода-Октавія» рухався по вулиці Залізничній з боку давно закритого переїзду через колію. (Попередньо можна припустити, що його швидкість складала понад сотню кілометрів на годину). Водій машини (мешканець райцентру) не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і на повному ходу врізався в дерево. Відбулося це після опівдня. Результат – він разом з пасажиром зазнав серйозних тілесних ушкоджень, вони обидва потрапили до лікарні. А передня частина легковика була розбита вщент.
Стосовно інших можливих дорожньо-транспортних пригод на території району, то до державтоінспекції відповідних заяв більше не надходило. Тобто причини можуть бути такі: у зіткненнях транспортних засобів люди не постраждали, або їхні учасники знайшли між собою спільну мову, вирішивши владнати ситуацію лише у двосторонньому порядку.
Наостанок В.А. Пискун попрохав редакцію нагадати батькам, що з 19 січня, після зимових канікул, розпочинається навчання у школах, тому батьки повинні нагадати дітям про правила дорожнього руху. Також актуальним є ще два моменти, на які мають звернути увагу мешканці Щорсівщини. По-перше, пішоходам ходити по проїжджій частині вулиці забороняється. А, по-друге, якщо в районі з’являються підозрілі або невідомі (з немісцевими номерними знаками) машини, то про це необхідно повідомити правоохоронцям. Зрештою, в країні тривожні події відбуваються, тому слід вживати заходи перестороги.

Комментариев нет:

Отправить комментарий