понедельник, 5 января 2015 г.

ДАРУВАТИ ДІТЯМ РАДІСТЬ

Студія «Веселка» задовго до Різдва запросила усіх небайдужих дорослих і в першу чергу маленьких мешканців нашого району взяти участь в акції «Різдво у кожен дім». Її метою було підготувати й зібрати подаруночки для дітей-переселенців із східних регіонів України. Адже вони не винні у тому, що новорічні свята застали їх далеко від рідної домівки. Тож привітна й гостинна щорська земля, щирі її мешканці вирішили зігріти маленьких біженців теплом своїх сердець, подарувати миттєвості радості. А зініціювала й організувала все це невгамовна й надзвичайно добра та відкрита керівниця студії «Веселка» Наталя Григорова. Підтримку й допомогу забезпечив її чоловік Ігор Григоров та добровільні помічники Ілля Бежинар та Марина Козік.





…Біля новорічної ялинки в районному Будинку культури зібралися зовсім маленькі й старшенькі хлопчики й дівчатка. Снігова Королева з перших миттєвостей заволоділа їх увагою й одразу сказала, що найбільше любить дітей, які порадують її своїми піснями, віршиками, полюбляють водити хороводи. Але головне, що на їх личках має бути усмішка. Малеча активно допомагала Сніговій Королеві пригадати, що буває на Новий рік, перелічуючи основні його атрибути. А потім традиційно усі хором кликали до себе Діда Мороза, якому було цікаво дізнатися імена хлопчиків і дівчаток. Познайомившись, він одразу запропонував жваві ігри. Наступний конкурс передбачав подальші завдання для його учасників. А бажаючих взяти в ньому участь було доволі. Тендітна помічниця – Снігуронька допомагала у всьому, старалася, аби всім було весело.
Діти, коли йшли на новорічний ранок, знали, що для них підготували подарунки (під ялинкою була ціла купа барвистих пакунків). Але їх потрібно було заробити. Тож малеча старалася один поперед одного: хтось читав віршики, хтось співав. Було цікаво й весело. А ще районний Будинок культури подарував дітям-переселенцям запрошення на новорічну виставу. Потім була фотосесія, адже кожному хотілося на згадку мати світлину із Дідом Морозом, Снігуронькою і такою веселою Сніговою Королевою. Саме їх спільне побажання, аби в кожній оселі панували мир, добро і усмішки, - прозвучало дуже доречно.
На запрошення студії «Веселка» та районної газети «Промінь» до акції з підготовки подарунків долучилися жителі міста й сіл, згодом підключилися підприємці. Студентське самоврядування ВПУЛГ зібрало кошти для двох дуже гарних подарунків. На всіх етапах відчувалося сприяння цій благодійній справі з боку райдержадміністрації, міськради, служби у справах сім`ї та молоді, РБК. Підприємці О.Д. Веселий, В.В. Єрмоленко, О.С. Дугель, родина Іванових, власники магазинів «Бамбіно», меблевого і «Комісіоночка» також долучилися до підготовки подарунків.
До речі, хочемо нагадати батькам тих дітей, котрі з якихось причин не змогли прийти чи приїхати із сіл на це свято, що їх пакунки чекають на них. Зателефонуйте за номерами: (096) 993-62-24 або (093) 739-38-12 - і ви зможете отримати подарунки.
Валентина ВОЛОКУШИНА
Фото Ігоря ГРИГОРОВА

Комментариев нет:

Отправить комментарий