понедельник, 26 января 2015 г.

Коли стовп виходить на дорогу

Понеділок, 19 січня, позначився для Щорса помітною подією: віруючі доволі масово взяли участь у святкуванні Водохреща. Разом з тим у місті близько опівдня сталася і дорожньо-транспортна пригода.


Як розповів «Променю» начальник відділення ДАІ В.А. Пискун, вулицею Леніна в напрямку мікрорайону Носівка рухалися «Жигулі». В районі будівлі податкової служби водій (тридцятирічний місцевий мешканець) не впорався з керуванням, з’їхав з дороги і врізався в електроопору, яку зніс «під корінь». На превеликий подив, винуватець аварії майже не постраждав. (Можливо, підтвердилася відома приказка, що п’яним інколи щастить). Передня ж частина машини зазнала помітної деформації, хоча лобове скло практично вціліло. На порушника правил дорожнього руху складено протокол, який згодом розглядатиметься в суді. Мінімальний штраф, передбачений законодавством, 3400 грн.
Державтоінспекція нагадує всім учасникам дорожнього руху про необхідність враховувати зараз погодні умови. Ожеледь може призвести до виникнення аварійних ситуацій, тож водіям бажано зменшити швидкість руху своїх транспортних засобів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий