понедельник, 19 января 2015 г.

ПОЖЕЖІ

За інформацією начальника пожежно-рятувальної частини Р.М.Силенка, 2 січня о 10 год. 15 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання у житловому будинку в с.Нові Боровичі по вул. Р.Люксембург. Власник – 1955 р.н, пенсіонер.


Горіла хата розміром 5 х 10 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна, освітлення електричне, опалення пічне. Вогнем пошкоджено облицювання стін на площі 30 м кв. та особисте майно господарів. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. На гасіння залучався 1 караул ДПРЧ з м.Щорс.
8 січня о 4 год. 50 хв. надійшло повідомлення про займання у житловому будинку в с.Хотуничі по вул. Коцюбинського. Власниця - 1987 р.н.
Будівля одноповерхова розміром 12 х 8 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна, освітлення електричне, опалення водяне. Попередньо з’ясовано, що місце виникнення пожежі – горище. Ймовірна причина – коротке замикання електромережі. Вогнем знищено дах та перекриття по всій площі, пошкоджено стіни по всій площі та речі в оселі. На гасіння залучалися 2 караули ДПРЧ.
І знову при гасінні пожежі виникли проблеми з протипожежним водопостачанням – єдина водонапірна башта в зимовий час не функціонує, пожежний автомобіль заправлявся водою в м.Городня, що значно збільшило час ліквідації пожежі. Тому треба ще раз звернутися до керівників усіх рівнів, на утриманні яких знаходяться об’єкти протипожежного водопостачання, щодо вжиття всіх заходів для приведення в справний стан наявного протипожежного водопостачання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий