понедельник, 17 октября 2016 г.

СПОРТ

Юнацький футбол
У рамках обласних змагань на призи клубу „Шкіряний м’яч” у Сновську були зіграні матчі групового етапу для учасників 2004 року народження.
Наші юні футболісти здобули перемогу над представниками Городні з рахунком 1 : 0, поступилися суперникам з Чернігівського району (1 : 2) й звели матч унічию з конкурентами з Ріпок (1 : 1). У підсумку наша команда посіла третє місце.
Футбол
Черговий тур міжрайонного чемпіонату з футболу справив доволі суперечливе враження. По-перше, негативні емоції принесла гра на виїзді нашого „Енергетика” проти городнянського „Ветеран Олімпа”. Господарі поля перемогли з рахунком 3 : 0. А по-друге, виїзний матч „Тайма” у Городні з лідером розіграшу – „Юністю” – призвів до відверто напівскандальної ситуації. Футболісти зі Сновська першими забили гол і мали всі шанси здобути перемогу. Але суддя на останніх хвилинах зустрічі „раптом помітив” порушення правил гравцем „Тайма” у своєму штрафному майданчику, призначивши через це пенальті. Тож „Юність” після реалізованого 11-метрового таки „вирвала” нічию. Загалом же саме подібні випадки, тобто – упереджене суддівство, зменшують популярність спорту серед людей. Бо чесність і справедливість не можна робити розмінною монетою заради чиїхось амбіцій.
Легка атлетика
Нещодавно тридцять вихованців нашої спортшколи побували в Конотопі, де проводилася відкрита першість з легкої атлетики. (Триборство – спринт, стрибок у довжину, біг на витривалість і двоборство – метання диска і штовхання ядра). У першому розділі змагальної програми в своїх вікових категоріях поміж хлопців Д.Анищенко став володарем першого місця, Д.Горенок та І.Тимошенко здобули другі місця. Серед дівчат відзначилися Д.Семко (І місце), О.Чумак (ІІІ). У двоборстві Н.Терещенко виступила з другим результатом.
„Козацький гарт”
Районні змагання під такою назвою відбулися за участю шести навчальних закладів - „одинадцятирічок” і трьох – „дев’ятирічок”. У першій групі володарі призових місць розташувалися наступним чином: І – міська школа №1, ІІ- гімназія, ІІІ – Петрівська школа. А в другій: І – „Казка”, ІІ – Тур’янська школа, ІІІ – Смяцька.
Кікбоксинг
Минулого тижня Чернігів став місцем проведення змагань за Кубок області з кікбоксингу серед юніорів та дорослих. Їх учасниками стали більше сотні спортсменів з обласного центру, Сновська, Новгород-Сіверського, Семенівки і Киїнки. Наш район представляли десять кікбоксерів. У підсумку Д.Пінчук (вагова категорія до 80 кг), М.Дятел (до 75 кг), К.Бабич (до 35 кг) та Б.Ісаченко (до 65 кг) стали володарями перших місць. У К.Погорілка (до 40 кг), Д.Бугрима (до 28 кг), А.Гольченка (до 75 кг) – другі місця. З третіми результатами виступили Д.Кононевич (до 28 кг), В.Манойло (до 50 кг) і К.Артеменко (до 35 кг). У загальнокомандному заліку команда Сновщини опинилася на третьому місці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий