понедельник, 3 октября 2016 г.

День села у Тур`ї

21 вересня Тур’я відсвяткувала 73-у річницю визволення від нацистських окупантів, храмове свято Різдва Пресвятої Богородиці і День села.
Зранку були покладені вінки та квіти до пам’ятників загиблим воїнам у роки Другої світової війни. Мітинг довелося провести в приміщенні школи, бо йшов дощ, але людей зібралось багато. Були запрошені учасники війни, учасники АТО, воїни-афганці, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС. Також працювала цікава виставка дарів природи різних виробів, які були виготовлені учнями: вишиті рушники й ікони та багато іншого. А ввечері у сільському будинку культури було дуже людно, адже кожен вхідний квиток на концерт брав участь у розіграші призів. Дуже гарну концертну програму підготували місцеві аматори. Поздоровлення і подарунки отримали іменинники й ті, хто відзначив золоте та срібне весілля, хто одружився в цьому році. Не залишилися поза увагою новонароджені, найменші жителі і найстарші, багатодітна сім’я, яка виховує 9 дітей. Оголошено підсумки конкурсу на кращу оселю.
А на завершення відбувся „лотерейний” розіграш. Суперприз - електрична духовка – дісталася пенсіонерам - подружжю Лащенко. Спонсорську допомогу в проведенні святкувань надали депутат обласної ради Г.Н. Божок, директор ПСП „Прогрес” В.В. Сорокін, лісничий Єлінського лісництва О.А. Данильченко.
Т.МАРТИНЕНКО, сільський голова

Комментариев нет:

Отправить комментарий